+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Docent Wiskunde schooljaar 24-25 (vast dienstverband) Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van wiskunde en wil je dit enthousiasme delen met jongeren? Als docent Wiskunde is het jouw taak om wiskundige problemen op een inspirerende manier uit te leggen. Bij ons krijg je de kans om na de zomervakantie te starten en je passie voor wiskunde te delen. Je komt terecht in een team dat elke dag als een nieuwe kans ziet. We bieden niet alleen een baan, maar ook trainingen, persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om te groeien in je vak. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als jij blij wordt van getallen, symbolen, formules, vergelijkingen, functies en wiskundige problemen dan ben je misschien wel de ideale wiskundeleraar waar de scholen en ik naar op zoek zijn!

Wiskunde is net een taal. Hoe vloeiender iemand die taal spreekt, hoe groter de glimlach wordt op het moment dat je bezig bent met het vak wiskunde.

Aan jou de taak als docent Wiskunde om je enthousiasme en kennis over dit vak op een inspirerende wijze op jongeren over te brengen.

Als docent Wiskunde ken jij de methodes waarmee studenten het vak wiskunde kunnen leren en begrijpen. Het is jouw opdracht om de wiskundeleerlingen gemotiveerd te maken als ze wiskundige problemen moeten oplossen en gaan stoeien met cijfers.

Juist omdat jij zoveel plezier in je werk hebt willen wij graag na de zomervakantie met je in zee gaan!


Functie eisen

Als docent Wiskunde bij Maandag® en de scholen is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en aan een nieuwe omgeving kunt wennen. Je weet je wegwijs te maken binnen een school en durft vragen te stellen aan je nieuwe collega’s. Je bent positief ingesteld en je hebt geen moeite om een nieuwe omgeving te veranderen. Tevens beschrijven de woorden flexibel, energiek en creatief jou het beste als docent Wiskunde.

Wat kenmerkt jou en wat heb jij in bezit om aan de slag te gaan als docent wiskunde via Maandag®

  • Je hebt een 1e of 2e graad lesbevoegdheid als Docent Wiskunde
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als Docent Wiskunde
  • Beschikbaar voor 0,6/1,0 fte (uren zijn bespreekbaar)
  • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden

Voel jij je na het lezen van deze omschrijving aangesproken als docent Wiskunde dan kom ik graag met je in contact. Samen gaan we dan het avontuur aan om je onderwijsdromen waar te maken!


Over het bedrijf

Wanneer je kiest voor Maandag®, kies je voor een warm en persoonlijk contact.

Jouw wensen, ambities en doelen staan bij ons op nummer 1.

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

En verder,

  • Salaris en vakantiedagen conform het cao Voortgezet Onderwijs. Inschaling volgens de LB/LC-schaal: €3301,00 - €5862,00 bruto per maand op basis van fulltime.
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 per km
  • Trainingen en opleidingsmogelijkheden
  • Een goede pensioensregeling, vakantiedagen en vakantiegeld
  • Mogelijkheid tot specialisatie
  • Persoonlijke begeleiding. Wij denken graag met je mee over je loopbaan. Wij geloven namelijk dat je alleen in een passend werkklimaat het beste uit jezelf naar boven haalt en écht vooruit komt.
Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Wiskunde schooljaar 24-25 (vast dienstverband) die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in