+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Docent AVO Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.321 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in het hart van het speciaal onderwijs als docent AVO, waar jouw inzet het verschil maakt voor leerlingen die net dat beetje extra zorg nodig hebben. Ontdek de voldoening van het helpen van leerlingen bij het ontdekken en benutten van hun talenten, terwijl je hen voorbereidt op een plek in de maatschappij. Geniet van de flexibiliteit van de functie, inclusief de mogelijkheid tot minder uren, en profiteer van uitgebreide ondersteuning, extra training en opleidingsmogelijkheden. Benieuwd naar de uitdagingen die op jou wachten? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

In het speciaal onderwijs hebben de leerlingen net even een beetje extra zorg nodig. Niet alles gaat voor deze leerlingen vanzelf. Als docent AVO draag jij maar al te graag jouw steentje hieraan bij. Zo leren ze hun talenten ontdekken en benutten en worden ze voorbereid op hun toekomst en plek in de maatschappij.

Elke dag ga je met veel plezier weer naar school, om de leerlingen weer te zien groeien. Want wat is dat prachtig om te zien!

Een VSO-school in de buurt van Apeldoorn is per direct op zoek naar een docent AVO. Het is een vacature voor vijf dagen per week, maar minder uren is ook bespreekbaar. Het is een functie tot minimaal de zomervakantie. Als het van beide kanten goed bevalt, is er uiteindelijk een mogelijkheid tot in dienst treden bij de school.

Dit kun je van ons verwachten:

  • Een contract bij Maandag®;
  • Salaris tussen de €3321,- en €5862,- (LC-schaal);
  • Vakantiedagen en eindejaarsuitkering conform het cao Primair Onderwijs;
  • Reiskostenvergoeding van 23 cent per kilometer;
  • Begeleiding van een accountmanager en recruiter en indien gewenst een onderwijscoach;
  • Extra training en opleiding.
Functie eisen

Voor de functie van docent AVO breng jij een afgeronde PABO of relevante tweedegraads bevoegdheid mee. Je bent daarnaast een echte pedagoog en kan de leerlingen goed inschatten, zodat ze de zorg krijgen die ze nodig hebben.


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent AVO die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in