+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.

Senior docent Nederlands Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je als docent Nederlands op verschillende scholen. Je helpt bijvoorbeeld bij zwangerschaps- of ziektevervanging. Elke dag en elke opdracht is anders, dus het is nooit saai. Je hebt de kans om te kiezen hoeveel je werkt. Het bedrijf biedt je een contract, een goed salaris, en extra geld aan het eind van het jaar. Ook krijg je hulp en begeleiding van een team. Plus, je kunt reiskosten terugkrijgen. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Hoe dat eruit ziet? Je krijgt een jaarcontract of vast dienstverband bij ons. Vanuit die zekerheid ga je aan de slag op interim-basis. De ene keer doe je een zwangerschapsverlof op een school in bijvoorbeeld Harderwijk en geef je les aan basis- en kaderleerlingen. De keer erop draai je een ziektevervanging op een school in Apeldoorn en geef juist les op de niveaus mavo en havo.

Als ervaren docent Nederlands neem je een flinke dosis kennis en expertise mee naar de school. Deze weet je daar goed in te zetten, waardoor je de school uit de brand helpt. Ze zijn maar wat blij met jouw hulp!

Voor jou als docent is elke dag en elke opdracht weer anders. Dat maakt het werken leuk en uitdagend. Saai is het zeker niet.

Voor onze vaste formatie van docenten zijn wij op zoek naar versterking! Momenteel hebben we ruimte voor een docent Nederlands voor 0,6-0,8 fte. Wil je meer of minder werken? Dan is dit ook bespreekbaar. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we samen jouw wensen en behoeften in kaart en hier proberen we altijd zo goed mogelijk op aan te sluiten. Jij hebt de regie over jouw carrière.

Van ons kun je het volgende verwachten:

  • Een jaarcontract of vast contract bij Maandag®;
  • salaris volgens de LB- of LC-schaal, dus tussen de €3301,- en €5862,- bruto per maand op basis van 40 uur;
  • vakantiedagen, bindingstoelage (indien van toepassing) en eindejaarsuitkering volgens het cao Voortgezet Onderwijs;
  • pensioenopbouw bij BeFrank;
  • reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
  • begeleiding van een accountmanager en recruiter en indien gewenst een onderwijscoach.
Functie eisen

Wat jou kenmerkt is dat je een ervaren docent bent en over een flinke dosis pedagogische en didactische kwaliteiten beschikt. Je bent flexibel en past je snel aan aan verschillende situaties. Daarnaast ben je in het bezit van een eerste- of tweedegraadsbevoegdheid voor Nederlands of je bent in opleiding.


Over het bedrijf

We werken samen met verschillende scholen in onder andere de regio's Zwolle, Lelystad, Apeldoorn en Nijkerk. Iedere school heeft zo zijn eigen kenmerken natuurlijk. Hier proberen we altijd zo goed mogelijk op aan te sluiten, zodat jij als docent en de medewerkers van de betreffende school blij zijn met de match. Want alleen dan kun je jouw werk goed uitvoeren.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Senior docent Nederlands die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in