+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.
Laad meer vacatures

Leerkracht speciaal onderwijs (vast dienstverband) Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In het speciaal onderwijs speel je een cruciale rol in de ontwikkeling van leerlingen met gedrags- en leerproblemen. Als leerkracht bouw je met jouw pedagogische kwaliteiten een band op en bied je de extra begeleiding die ze nodig hebben. Bij deze unieke functie krijg je de kans om op diverse scholen te werken voor langdurige opdrachten, waardoor geen dag hetzelfde is. Naast een contract en salaris, bieden we ook pensioenopbouw, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid tot extra trainingen. Wil jij deel uitmaken van ons team? Klik hier!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Door gedrag- en leerproblemen gaat het niet alles bij elke leerling vanzelf en kan het ze soms best een beetje in de weg zitten. In het speciaal onderwijs hebben de leerlingen wat extra hulp nodig, om vervolgens te ontwikkelen en te gaan stralen. Ze ontdekken hun eigen talenten en leren steeds meer vertrouwen in zichzelf te krijgen.

De taak van de leerkracht is om de leerlingen juist dat stukje extra begeleiding te geven. Laat nou juist dat hetgeen zijn wat jij het liefste doet! Met jouw pedagogische kwaliteiten bouw je een band met de leerlingen op en help je de leerlingen op weg. Het gaat met ups en downs, maar elke stap omhoog is super.

Op korte termijn en voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een leerkracht voor het speciaal onderwijs voor 3-5 werkdagen. Je krijgt de zekerheid van een contract en salaris, maar gaat vervolgens niet op een vaste school werken. Je wordt gedetacheerd bij diverse scholen voor langdurige opdrachten. Dat kan bijvoorbeeld een vervanging zijn voor een halfjaar, maar ook een vervanging zijn voor het gehele schooljaar. Saai? Zeker niet! Met jouw kennis en expertise draag je bij aan de ontwikkeling van de leerlingen en help je de school uit de brand.

Dit kun je van ons verwachten:

  • Een contract bij Maandag®;
  • Salaris, vakantiedagen, bindingstoelage en eindejaarsuitkering conform het cao Primair Onderwijs;
  • Pensioenopbouw bij BeFrank;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
  • Begeleiding van een accountmanager en recruiter;
  • Indien gewenst; extra training en opleiding.
Functie eisen

Wat jou kenmerkt is dat je pedagogisch sterk bent, waardoor je een leerling goed kan aanvoelen en kijkt wat wel en niet werkt voor hem of haar. Daarnaast pas je je gemakkelijk aan aan de situaties op verschillende scholen. Je bent daarnaast in het trotse bezit van een PABO-diploma of je hoopt deze op korte termijn te mogen ontvangen.


Over het bedrijf

We werken samen met verschillende scholen in onder andere de regio's Zwolle, Lelystad, Apeldoorn en Nijkerk. Iedere school heeft zo zijn eigen kenmerken natuurlijk. Hier proberen we altijd zo goed mogelijk op aan te sluiten, zodat jij als leerkracht en de medewerkers van de betreffende school blij zijn met de match. Want alleen dan kun je jouw werk goed uitvoeren.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht speciaal onderwijs (vast dienstverband) die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in