+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent Lichamelijke Opvoeding Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m

Vacature in het kort

Als de sportiefste docent of iemand die dat wil worden, speel je een cruciale rol in het laten zweten, lachen en leren van leerlingen. Bij Maandag® krijg je niet alleen de kans om je professioneel te ontwikkelen, maar ook persoonlijk. Met ondersteuning, trainingen en een focus op langdurige samenwerking, streven we naar een stabiele toekomst in het onderwijs. Bouw met vertrouwen aan jouw carrière en help leerlingen hun grenzen te verleggen. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als de sportiefste docent van de school, of iemand die dat wil worden ben jij degene die leerlingen laat zweten, lachen én leren. Of het nu gaat om voetbal, basketbal, atletiek of trefbal. Telkens weer weet jij een omgeving waarin leerlingen niet alleen hun fysieke vaardigheden ontwikkelen, maar ook hun zelfvertrouwen vergroten en hun eigen grenzen verleggen.

Bij Maandag® ondersteunen we niet alleen bij het vinden van de juiste functie, maar ook bij jouw persoonlijke en professionele groei. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je rol als docent Lichamelijke Opvoeding. We bieden begeleiding, trainingen en diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Bovendien streven we naar een stabiele en langdurige samenwerking, met mogelijkheden voor een vast dienstverband, zodat je met vertrouwen aan je toekomst in het onderwijs kunt bouwen.


Functie eisen

Wat verwachten wij van jou als Docent bij Maandag?

  • Dat je de opleiding docent lichamelijke opvoeding hebt afgerond of je zit in de afrondende fase van je opleiding;
  • Je bent tussen de 16 en 40 uur beschikbaar per week.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Lichamelijke Opvoeding die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in