+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent NaSk (schooljaar 2024-2025) Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als docent Natuur- en Scheikunde motiveer je leerlingen om de wereld van natuurverschijnselen te ontdekken. Je bouwt een band op en zorgt voor een fijne sfeer in de klas. Je krijgt de kans om met verschillende scholen te werken, wat elke dag weer anders maakt. Ook bieden we goede arbeidsvoorwaarden, zoals een vast contract, salaris, en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Jouw werk is nooit saai en altijd een nieuwe uitdaging. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Natuurkunde, een echt bètavak net als Scheikunde. Als docent NaSk weet je de leerlingen te prikkelen om de hoe en waarom achter natuurverschijnselen te achterhalen. Tijdens de lessen besteden jullie aandacht aan diverse onderwerpen, want de wereld van de Natuur- en Scheikunde is enorm divers.

Tijdens de les weet je de leerlingen te motiveren om aan het werk te gaan en nieuwe dingen te leren, maar daarnaast staat natuurlijk ook een goed pedagogisch klimaat bij jou hoog in het vaandel. Zeker bij bijvoorbeeld basis- en kaderklassen is dit erg belangrijk, want zo weet je een band op te bouwen met de leerlingen en komen ze tot leren.

Ter uitbreiding van ons team van docenten zijn wij op zoek naar een docent natuur- en/of scheikunde voor na de zomervakantie. Je bent minimaal 0,6 fte beschikbaar. Met de zekerheid van een contract ga je aan de slag bij diverse scholen en help je hen uit de brand als hun docent afwezig is. Dat zorgt ervoor dat jouw werk nooit saai is en altijd weer een toffe uitdaging.

Ga jij de uitdaging aan? Dan krijg je dit ervoor terug:

  • Zekerheid van een contract: Ondanks de flexibiliteit van de opdrachten, bieden wij een vast contract of jaarcontract, zodat je zeker bent van je salaris.
  • Goede arbeidsvoorwaarden: Inschaling in de LB-schaal (€3301,- t/m €5030,- bruto per maand op basis van 40 uur), opbouw een eindejaarsuitkering, opbouw van pensioen bij BeFrank, reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer en indien van toepassing een bindingstoelage.
  • Diversiteit in opdrachten: Echt geen dag is hetzelfde. Je krijgt de kans om te werken met een breed scala aan leerkrachten en onderwijsmethoden.
  • Professionele ontwikkeling: Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, inclusief trainingen en workshops vanuit de Maandag® Academy.
  • Ondersteuning: We blijven je tijdens opdrachten begeleiden.
Functie eisen

Wat jou kenmerkt is dat je houdt van een uitdaging en daarnaast flexibel inzetbaar bent. Je vindt het leuk om de ene keer NaSk te geven aan bovenbouw TL en bijvoorbeeld het project erna Natuurkunde aan havo en vwo onderbouw.

Je beschikt verder over:

  • een (bijna) afgeronde lerarenopleiding Natuur- of Scheikunde
Over het bedrijf

We werken samen met een divers scala aan scholen. Je kunt echt aan alle soorten en maten denken. Groot, klein, openbaar, christelijk en ga zo maar door. Samen kijken we naar de scholen die het beste bij je passen en dan kunnen we je er ook wat meer over vertellen.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent NaSk (schooljaar 2024-2025) die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in