+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior docent Wiskunde Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Heb je veel ervaring als docent Wiskunde en hou je van nieuwe uitdagingen? Dan is deze baan perfect voor jou. Je gaat werken op verschillende scholen en helpt leerlingen echt verder. Je krijgt een contract voor een jaar of langer en wordt goed beloond. Ook krijg je geld terug voor reizen. Het werk is afwisselend en je krijgt hulp als je dat nodig hebt. Je bouwt snel een band op met de leerlingen en maakt echt verschil. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Met al jouw ervaring in het onderwijs als docent Wiskunde weet je precies wat leerlingen nodig hebben en hier kun je dan ook snel in schakelen. Lijkt het je een mooie uitdaging om al jouw expertise mee te brengen naar verschillende scholen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van onze vaste formatie van docenten zijn wij op zoek naar een docent Wiskunde voor 0,6-1,0 fte. Je krijgt de zekerheid van een jaarcontract of vast contract en vanuit daar word je gedetacheerd naar verschillende scholen in bijvoorbeeld de regio's Zwolle, Apeldoorn, Lelystad en Nijkerk. Dit zijn geen opdrachten voor de korte termijn, maar echt voor bijvoorbeeld een halfjaar tot een schooljaar lang. Tijdens de opdracht help je de school en dus met name de leerlingen uit de brand. Jij zorgt ervoor dat ze het onderwijs krijgen waar ze recht op hebben.

Met al jouw kennis en kunde weet je jezelf snel eigen te maken in de school en ga je aan de slag. Je weet een band op te bouwen met de leerlingen van de klassen die je lesgeeft en vanuit daar gaan jullie aan de slag met de lesstof. Na deze periode zullen ze jou niet snel vergeten als docent Wiskunde.

Voor al het harde werken, kun je natuurlijk iets terug verwachten en dat is:

  • Een contract bij Maandag®;
  • inschaling volgens de LB- of LC-schaal van het cao Voortgezet Onderwijs, dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • opbouw van vakantiegeld, pensioen bij BeFrank en een eindejaarsuitkering volgens het cao;
  • reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
  • veel diversiteit in opdrachten;
  • en begeleiding daar waar nodig.
Functie eisen

Als docent Wiskunde ben je te omschrijven als: pedagogisch sterk, daadkrachtig en ervaren. Jij weet precies wat je moet doen als je op een nieuwe opdracht komt. Daarnaast ben je in het bezit van een afgeronde lerarenopleiding Wiskunde.


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Senior docent Wiskunde die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in