+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Bij een toonaangevend bedrijf in metaalbewerking zoeken we een productiemedewerker. Je werkt fulltime in de dagdienst. Deze baan biedt veel afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je komt in een team met een goede sfeer en leuke collega's. Het werk is soms zwaar, maar je krijgt de kans om verschillende taken te doen. Als je van nauwkeurig werken houdt en een positieve instelling hebt, past deze baan goed bij jou. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een specialistisch metaalbewerking bedrijf uit Hardenberg dat voorop loopt op het gebied van metaalbewerking en het vervaardigen van onderdelen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. De organisatie produceert hoogwaardige onderdelen voor bekende afnemers in diverse branches.

wat bieden wij jou
  • Een fulltime baan in de dagdienst
  • Een allround functie met variatie in werkzaamheden
  • Een salaris op basis van leeftijd en ervaring
  • Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een fijne werksfeer met prettige collega’s
  • Grote kans op overname
wie ben jij
  • Fysiek zwaarder werk is voor jou geen probleem;
  • Jij bent een pietje precies, zodat je mogelijke productafwijkingen kan signaleren;
  • Jij hebt een positieve instelling.
wat ga je doen

De sfeer binnen het bedrijf kan worden omgeschreven als informeel. Jij gaat allround aan de slag binnen dit leuke team en jouw takenpakket bestaat dan ook uit veel verschillende werkzaamheden. Jij kunt bijvoorbeeld worden ingezet voor het signaleren en beoordelen van eventuele productafwijkingen of het "wassen" van de buizen. Het bedrijf produceert onder andere metalen buizen en deze moeten goed worden gecontroleerd. Als de buis voldoet aan de kwaliteitseisen moet deze vervolgens worden schoongemaakt. Omdat je continu bezig bent met het optillen van de buizen, kan dit fysiek zwaar werk zijn.

waar ga je werken

De organisatie produceert hoogwaardige onderdelen voor (inter)nationaal bekende afnemers in diverse branches. Je bent als productiemedewerker verantwoordelijk voor het correct bedienen en controleren van diverse processen en halffabricaten, zodat de producten aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast voer je lichte instelwerkzaamheden uit.

sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal werken als productiemedewerker binnen deze leuke organisatie? Reageer nu met cv en motivatie op deze vacature via de button "Solliciteren". Samen zullen we kijken of de vacature productiemedewerker goed aansluit op jouw wensen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons via de onderstaande gegevens.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in