+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.

Diabetesverpleegkundige Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Saxenburgh

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 26 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.434 - € 4.842 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Duik in de wereld van diabeteszorg bij een modern en vooruitstrevend medisch centrum, waar persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan. Als ervaren diabetesverpleegkundige werk je zelfstandig en in teamverband, met de mogelijkheid om zowel de patiëntenzorg te verbeteren als bij te dragen aan de ontwikkeling van protocollen en zorgpaden. Een unieke kans om je expertise in te zetten in een multidisciplinair team en bij te dragen aan de toekomst van de zorg. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

De polikliniek interne geneeskunde van het Saxenburgh Medisch Centrum zoekt een enthousiaste ERVAREN DIABETESVERPLEEGKUNDIGE die ons kan komen versterken en naast de patiëntenzorg ook mee wil werken aan het door ontwikkelen van protocollen en zorgpaden!

Wat ga je doen?
Als diabetesverpleegkundige binnen Saxenburgh doe je zelfstandig poliklinisch spreekuur voor volwassen patiënten met diabetes type 1, diabetes type 2, LADA, MODY, diabetes gravidarum en transitie. Diabetes is voor elke patiënt anders en daarom heb jij echt aandacht voor de persoonlijke situatie van de patiënt. Samen kijken jullie hoe het beste om te gaan met diabetes waarbij het leven van de patiënt centraal staat. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team, waarin jij de zorg rondom de volwassene met diabetes mellitus coördineert.
Jij schrijft ook de bloedglucose regulerende geneesmiddelen voor en geeft advies, voorlichting en instructie. Tevens werk je mee aan het verbeteren van de zorg zowel intern als extern. Bijvoorbeeld door het ontwikkelen van protocollen en/of zorgpaden en het doen van verbetervoorstellen voor de patiëntenzorg.

Jouw collega's:
Het team bestaat uit 8 internisten, 3 diabetesverpleegkundigen, 1 verpleegkundig specialist, een diëtist, medisch psycholoog en het voetenteam. We werken nauw samen met de 1e lijn en vervullen we daarin vooral een ondersteunende rol.

Over Saxenburgh:
Wij bieden de kans om te werken in ons mooie moderne ziekenhuis, gelegen in één van de mooiste regio’s van Nederland! Ons ziekenhuis voldoet aan de eigentijdse maatstaven en is nieuw in gebruik genomen in september 2020. Binnen de Saxenburgh Groep werken ruim 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers. Onze organisatie heeft landelijk hoge scores op het gebied van patiënttevredenheid en gastvrijheid. Wij bieden onze patiënten dan ook echt persoonsgerichte zorg. Dit betekent dat wij staan voor een hoge kwaliteit van zorg in combinatie met een menselijke benadering. Onze medewerkers maken het verschil en zorgen dat patiënten zich welkom en gehoord voelen en professionals trots zijn op hun werk.

Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd diabetesverpleegkundige met voorschrijfbevoegdheid die ons team komt versterken. We hebben een deskundig en hecht team waarin we nauw samenwerken en waarin ruimte is voor ieders mening.
Aandacht voor elkaar, op elkaar terug kunnen vallen bij vragen of voor advies, zijn daarbij belangrijke waarden. Je hebt dan ook goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent proactief. Daarnaast ben je ook goed in staat om zelfstandig te werken. Je bent stressbestendig, weet overzicht te houden en kunt goed prioriteiten stellen als het druk is.

Aanbod

Je komt te werken in een team met enthousiaste collega's, naast een open en informele samenwerking bieden wij een plek waar jij je welkom voelt. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en gehoord. Verder bieden wij:
  • Gemiddeld 24 uren per week
  • Salaris is minimaal € 3.434,- en maximaal € 4.842,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 55), hier komt nog jouw vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bij.
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een computer, fiets, fitness abonnement, smartphone en nog een aantal andere opties
Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je bent ook van harte welkom als je als ZZP, interim of gedetacheerde kracht wilt reageren. Wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met één van de diabetesverpleegkundigen, Esmeé (0523) 27 6624 of met Gerlinde (0523) 27 6221. Je kunt ook een mail sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Uren

26 uur
Gemiddelde werkweek van 24 uur

Salaris

€ 3.434 - € 4.842 p/m
Salaris is o.b.v. 36 uur per week conform cao Ziekenhuizen, FWG 55, hier komt nog jouw vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bij.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in