+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.

Junior Business Intelligence Specialist Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Saxenburgh

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Duik in de wereld van zorginnovatie als Junior BI Specialist bij een toonaangevende zorgorganisatie. In een uniek 2-jarig ontwikkeltraject werk je met geavanceerde tools zoals Power BI en Microsoft Datawarehouse. Je draagt bij aan het succes van de organisatie door data-analyse en rapportage, terwijl je samenwerkt met een team van professionals. Ontwikkel jezelf tot een allround BI-specialist en maak impact met je werk. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij aan het afstuderen, net afgestudeerd of heb je een paar jaar werkervaring? En ben je een ambitieuze (junior) BI-specialist die graag wil bijdragen aan het verbeteren van de gezondheidszorg? Lees dan snel verder.

Saxenburgh is op zoek naar een JUNIOR BI SPECIALISTom ons groeiende team te versterken.
In een 2-jarig ontwikkeltraject ontwikkel je jezelf tot allround BI-specialist. Je werkt nauw samen met onze huidige BI-Specialist Marcel, de controllers, managers en zorgprofessionals. Je draagt bij aan het succes van onze organisatie door middel van data-analyse en rapportage. Je krijgt de kans om te werken met geavanceerde tools zoals Power BI en het eigen gebouwde Datawarehouse op basis van Microsoft producten. Hiermee creëer je betekenisvolle inzichten gebruikt worden om besluiten te nemen.

Jouw werkdag als junior BI specialist
Je werkt samen met verschillende afdelingen binnen Saxenburgh om de informatiebehoeften te begrijpen en hier oplossingen voor te bieden. Hiervoor ontwerp, ontwikkel en onderhoud van rapportages en dashboards met behulp van Power-BI. Daarnaast houd je je bezig met:
  • ondersteunen bij het opzetten en onderhouden van het Datawarehouse en informatiesystemen zoals Performation en Logex
  • het bouwen en onderhouden van kubussen (Microsoft SSAS)
  • extraheren, transformeren en laden (Microsoft SSIS) van gegevens om ervoor te zorgen dat de juiste informatie beschikbaar is voor analyse
  • deelnemen aan diverse projecten binnen en buiten je vakgebied
Waar ga je werken?
Saxenburgh is een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Hardenberg en biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie, waar kwaliteit van zorg en innovatie hoog in het vaandel staan. Als Junior BI-Specialist bij Saxenburgh maak je deel uit van een dynamisch team op de afdeling Financiën & Informatie. We gebruiken geavanceerde technologieën en data-analyse om onze processen te optimaliseren en besluitvorming te ondersteunen.


Gevraagd

Je kunt bij Saxenburgh aan de slag als junior BI specialist wanneer jij:
  • een afgeronde relevante hbo of academische opleiding met interesse in het vakgebied en affiniteit met de zorg
  • ervaring met of interesse in Power BI, SQL, SSIS en SSAS models
  • analytisch denkvermogen en affiniteit met data-analyse
  • communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een multidisciplinair team
  • een proactieve houding en bereidheid om te leren en te groeien in de rol


Aanbod

Een unieke kans om jezelf in 2 jaar te ontwikkelen tot een allround BI-specialist. Naast externe trainingen en training on the job bieden wij:
  • gemiddeld 32 tot 36 uren per week
  • innovatieve en dynamische zorgomgeving met leuke collega's
  • de mogelijkheid om buiten je vakgebied een bijdrage te leveren aan projecten
  • bruto maandsalaris, afhankelijk van kennis en ervaring, van minimaal € 3.047 en maximaal € 4.324 o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50). Bij goed functioneren stroom je na 1 jaar door naar FWG 55 en na het succesvol doorlopen van het 2-jarig ontwikkeltraject naar FWG 60
    • er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • er wordt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van 1 jaar. De intentie is een aanstelling voor onbepaalde tijd zodra je je hebt ontwikkeld tot allround BI-specialist
  • je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een computer, fiets, fitness abonnement, smartphone en nog een aantal andere opties
Word jij blij van de vacature?
Ben jij klaar om je carrière te lanceren als Junior BI Specialist bij Saxenburgh en bij te dragen aan het verbeteren van de gezondheidszorg? Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team! Heb je eerst nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met collega Marcel ten Have, BI-specialist, via 0523 – 276 141 (bereikbaar op maandag t/m donderdag).
Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Goed om te weten: de vacature wordt tegelijkertijd intern en extern geplaatst. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

Salaris

Bruto maandsalaris, afhankelijk van kennis en ervaring, van minimaal € 3.047,- en maximaal € 4.324,- o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50). Bij goed functioneren stroom je na 1 jaar door naar FWG 55 en na het succesvol doorlopen van het 2-jarig ontwikkeltraject naar FWG 60. Hier komt nog jouw vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bij.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in