+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.

Recoveryverpleegkundige Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Saxenburgh

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.047 - € 4.324 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Het Operatiekamer complex (OKC) bij Saxenburgh Medisch Centrum zoekt een recoveryverpleegkundige. Je werkt op de Holding/Recovery, een belangrijk deel van het ziekenhuis. Hier zorg je voor patiënten voor en na een operatie. Je helpt bij het bewaken van hun gezondheid en zorgt dat ze zich zo goed mogelijk voelen. Dit doe je in een team met verschillende collega's. Het is een afwisselende baan met veel verschillende soorten patiënten. Je werkt op verschillende tijden, van maandag tot vrijdag. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Het Operatiekamer complex (OKC) van het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg zoekt een enthousiaste RECOVERYVERPLEEGKUNDIGE!

Hoe ziet het werken er op de Holding/Recoveryafdeling uit?
De Holding/Recovery is een onderdeel van het moderne OKC in het Saxenburgh Medisch Centrum. Een goed functionerende Holding/Recovery is van essentieel belang voor de continuïteit van de patiëntenzorg. Binnen het OKC verricht je als recoveryverpleegkundige de pre- en postoperatieve patiëntenzorg en je bent dan afwisselend werkzaam op de holding en de recovery. Tijdens de pre operatieve fase op de holding ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en begeleiden van de patiënten. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het assisteren bij loco-regionale anesthesietechnieken en hierbij speel je een cruciale rol bij het bewaken van de vitale functies van de patiënt. Post-operatief bewaak en ondersteun je vitale functies van de patiënt en grijpt vroegtijdig in bij eventuele complicaties en draag je zorg voor adequate pijnstilling. Het streven is de patiënt comfortabel terug te laten gaan naar de verpleegafdeling. Je werkt nauw samen met de anesthesiologen en anesthesiemedewerkers.
Naast bovenstaande werkzaamheden is het belangrijk dat je let op de patiëntveiligheid, kwaliteit en de wijze van samenwerking tussen de verschillende disciplines.

"Wat ons werk zo leuk maakt is het zeer afwisselende patiëntenaanbod en het samenwerken in een kleinschalig team met meerdere disciplines."

De werkzaamheden als recoveryverpleegkundige vinden plaats in verschillende diensten volgens rooster. De openingstijden van de Holding/Recovery zijn van maandag t/m vrijdag tussen 7.30 en 18.00 uur.

Het OKC van het Saxenburgh Medisch Centrum
Sinds september 2020 werken we in een prachtig nieuw en eigentijds ziekenhuis met alle moderne voorzieningen en voordelen van dien. De Holding/Recovery is een onderdeel van het OKC en is gesitueerd op de eerste verdieping. Onze Holding/Recovery biedt ruimte voor 4 holding- en 8 recoverybedden.

Gevraagd

Wij zoeken een gedreven recoveryverpleegkundige die stressbestendig, flexibel, nauwkeurig is en affiniteit heeft met de technische kant van het beroep. Je vindt het een uitdaging om te functioneren in een dynamische werkomgeving. Je bent gediplomeerd recoveryverpleegkundige, IC/CC of SEH- verpleegkundige (bereidt om de kern epa’s van de recovery te volgen) of NZR anesthesiemedewerker/verpleegkundige.
Je bent in staat om binnen kaders van afdelingsprocedures en protocollen zelfstandig en met tact op te treden bij complicaties. Je bent communicatief vaardig en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.

Aanbod

Een klein team met een aantrekkelijke diversiteit aan werkzaamheden.
  • Een deeltijd in overleg tussen 24 en 36 uren per week
  • Salaris is minimaal € 3.047,- en maximaal € 4.324,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50)
    • er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een computer, fiets, fitness abonnement, smartphone en nog een aantal andere opties
Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Wil je eerst meelopen, zodat je een inschatting kan maken of onze Holding/Recovery bij jou past? Graag laten we je zien hoe we werken, zodat jij een goede keuze kan maken. Om mee te lopen of om vragen te stellen kan je contact opnemen met Dennis Kuiper, teamcoördinator. Hij is bereikbaar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Uren

24 - 36 uur
Een deeltijd in overleg tussen 24 en 36 uren per week

Salaris

€ 3.047 - € 4.324 p/m
Salaris is o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50), hier komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in