+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.
Laad meer vacatures

Senior Projectleider Vastgoed Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.600 p/m

Vacature in het kort

Als Senior Projectleider Vastgoed krijg je een unieke kans om bij te dragen aan de implementatie van vastgoedstrategieën en verduurzamingsplannen binnen een gemeentelijke omgeving. Je leidt complexe projecten, zoals de ontwikkeling van sporthallen en zwembaden, en speelt een cruciale rol in het datagedreven werken. Met een focus op duurzaamheid en marktconforme huurbeleid, biedt deze rol een uitdagende mix van verantwoordelijkheden. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Senior Projectleider Vastgoed zorg je voor de implementatie vastgoednota. Je vertaalt de gebouwstrategie en verduurzamingsplannen naar bestuurlijke besluitvorming. Je bent projectmanager voor het opstellen van de gebouwstrategie voor onder andere sporthallen, zwembaden, wijkcentra, crisiswoningen. Je implementeert marktconforme huur c.q. de beleidsnota huurbeleid en datagedreven werken. Je onderzoekt de lokale energiemarkt en je bent projectmanager van diverse complexere projecten.

Binnen de gemeente hanteren we een systematiek van projectmanagement. Als projectleider volg je deze systematiek en geef je hierin het goede voorbeeld naar collega’s. Je voert zelf de regie over meerdere projecten tegelijk, waardoor je gedurende het jaar betrokken bent bij verschillende projectfases. Je komt te werken bij het cluster Gebouwen en Gronden. Dit cluster maakt deel uit van het team Infrastructuur, Gebouwen en Gronden.

De werkzaamheden voer je uit voor gemeente Hardenberg en tot 1 januari 2025 ook voor gemeente Ommen.


Functie eisen
  • Je beschikt over tenminste een afgeronde HBO aangevuld met een projectmanagement opleiding
  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde cursus Lean
  • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring met projecten in de afgelopen 6 jaar op het gebied Grondzaken/Vastgoed bij een gemeente
  • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring met projecten binnen grondzaken/vastgoedbeheer
Over het bedrijf

''Gemeente Hardenberg is een ambitieuze gemeente. We willen verbinden, een prettige woon- en werkomgeving creëren en we zijn mensgericht. Ook zijn we een gemeente met een grote en interessante portefeuille van gebouwen en gronden. Hierbij staan we voor de nodige uitdagingen. We willen verder verduurzamen en per gebouw een strategie opstellen. We zijn eigenaar en beheerder van vele verschillende gebouwen. Van het gemeentehuis tot sportzaal en van een zwembad tot aan een wijkcentrum. Wij zijn op zoek naar een Senior Projectleider die de projecten vanuit onze vastgoednota tot uitvoering brengt!''


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Senior Projectleider Vastgoed die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in