+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.
Laad meer vacatures

HSE Specialist Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wavin Nederland

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als HSE Specialist bij Wavin speel je een cruciale rol in het bevorderen van Health, Safety & Environment op de werkvloer. Je ontwikkelt, adviseert en implementeert HSE beleid, inspireert collega’s en draagt bij aan een cultuurverandering naar veiliger gedrag. Je bent verantwoordelijk voor het signaleren van ontwikkelingen, het uitvoeren van audits en het coachen van medewerkers. Een veelzijdige functie waarbij je bijdraagt aan duurzaamheid en veiligheid. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Doel

De HSE Specialist is verantwoordelijk voor de bewustwording over Health, Safety & Environment en het verankeren hiervan op de werkvloer. In deze functie rapporteer je aan de HSE Manager Benelux. De standplaats is Hardenberg, daarnaast werk je regelmatig in Dedemsvaart en adviseer je de verkoopfilialen.


De rol

Als HSE Specialist bij Wavin ontwikkel, adviseer en implementeer je het HSE Beleid in lijn met de ondernemingsdoelstellingen en wet- en regelgeving. Je inspireert collega’s en maakt hen enthousiast om HSE beleid proactief uit te dragen en op te volgen. Je weet de cultuurverandering naar gewenst gedrag te bevorderen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en durft met medewerkers in gesprek te gaan over (on)veilig gedrag.

  • Je bent nieuwsgierig en signaleert ontwikkelingen, hiaten en doet voorstellen waarbij je ook uitvoering geeft aan verbeteringen;
  • Onderhouden van (goede) contacten met externe (overheid) instellingen;
  • Begeleiden en uitvoeren van interne en externe audits (waaronder ook RI&E en werkplekinspecties);
  • Begeleiden – uitvoeren, onderzoeken en analyses uitvoeren op gebied van (bijna)incidenten inclusief schriftelijke rapportages en opvolging van acties;
  • Je herkent trends en bent gedreven om daarop een programma te ontwikkelen en uit te voeren;
  • Het coachen / trainen van medewerkers met betrekking tot veiligheid en gedrag;
  • Opstellen en implementeren van HSE Programma’s;
  • Verder vormgeven van het duurzaamheidsbeleid.


Gevraagd

  • Afgeronde HBO Opleiding, bij voorkeur integrale veiligheidskunde, procestechnologie, milieutechnologie, chemie;
  • MVK en/of HVK of bereid om deze te halen;
  • Ervaring op gebied van milieu / duurzaamheid (pré);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent proactief en zelfstandig;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en ervaring met communiceren op verschillende niveaus. 


Aanbod

Maak jij in je werk graag het verschil? Reken op een warm welkom bij Wavin! Bij Wavin moedigen we al onze medewerkers aan om hun talent te ontwikkelen en de beste versie van zichzelf te worden met geweldige innovatieve programma's. Hier nemen we verantwoordelijkheid voor elkaar en ons bedrijf. We schrikken niet terug om risico's te nemen om de innovatie te stimuleren. En we omarmen diversiteit in perspectieven, vaardigheden en talenten om de manier waarop we werken en de impact die we hebben op de wereld te transformeren. Samen, als een sterk team, groeien we en streven we elke dag ons doel na. Wavin is de plek om te zijn als je echt impact wilt maken. Naast het werken met een enthousiast, professioneel team in een internationale omgeving, bieden we een competitief salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket.


Meer informatie

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Annegreet van Wier (038) 420 39 00/ (06) 10751991, die de vacature namens Wavin coördineert. Wil je reageren op deze vacature dan kan dit online via de website van HÆD, of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Bedrijfsomschrijving

Wavin is op meerdere continenten actief in de bouw- en constructiesector. Wavin maakt deel uit van Orbia, een gemeenschap van bedrijven die met elkaar verbonden zijn door een gemeenschappelijk doel: het leven over de hele wereld te verbeteren. Wavin heeft meer dan 65+ jaar ervaring en expertise opgebouwd en werkt met 10.500+ medewerkers in 37 landen wereldwijd. Wavin is de grootste business group binnen Orbia. Orbia heeft commerciële activiteiten in 100+ landen, 21.000+ medewerkers en 120 productielocaties.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in