+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.

Operationeel inkoper Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als operationeel inkoper bij Wavin speel je een belangrijke rol in het vinden van producten en onderdelen voor onze productie, zoals gietijzeren deksels voor putten. Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt met onze externe leveranciers, van prijsafspraken tot levertijden. Je werkt nauw samen met verschillende teams en streeft altijd naar verbetering. Bij Wavin krijg je de kans om te groeien en het beste uit jezelf te halen. We waarderen samenwerking en bieden een omgeving waarin iedereen gelijk behandeld wordt. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als operationeel inkoper ben je constant op zoek naar handelsproducten en componenten voor de productie binnen Wavin. Denk bijvoorbeeld aan de productie van een put. Het grootste deel van de productie wordt door Wavin zelf gerealiseerd maar sommige onderdelen worden bij externe leveranciers aangeschaft. Zo ook de gietijzeren deksel van de put. Als operationeel inkoper bewaak jij de processen van de externe leveranciers, beheer je de voorraden en facturen en controleer je of de gemaakte afspraken worden nageleefd. Denk hierbij aan prijzen, levertijden en de voorwaarden die door de strategische inkopers zijn overeengekomen. Indien er een stagnatie plaatsvind in het proces dan escaleer je de zaak direct bij de supervisor en/of afdeling strategisch inkoop. Strategisch inkoop draagt zorgt voor de prijsafspraken die op de voorhand gemaakt worden. De afdeling operationele inkoop zorgt dat deze processen bewaakt en nageleefd worden. Naast het zelfstandig beheren van je orders ben je ook een sparringpartner voor de externe leveranciers, managers en de afdeling strategisch inkoop. Je onderhoud nauw contact met de productieplanning, verkoop, logistiek, financiën en product management en neemt deel aan cross-functionele vergaderingen. In je functie streef je constant naar kwaliteitsverbetering. Voor deze functie is het inkoop-/planningsteam in Hardenberg op zoek naar een collega die voor 40 uur per week beschikbaar is. Toch wat minder uren? Schroom dan niet om te solliciteren want minder uur is bespreekbaar.

Wij bieden:

Om jouw professionele ontwikkeling te stimuleren biedt Wavin opleiding- en doorgroei mogelijkheden om je potentieel ten volle te benutten. Het is de bedoeling dat je de beste versie van jezelf wordt met behulp van geweldige innovatieve programma’s. Bij Wavin wordt er dagelijks verantwoordelijkheid genomen voor elkaar maar ook voor het bedrijf. Het bedrijf is erop gericht om risico’s te blijven nemen die innovatie stimuleren. Je maakt van dichtbij mee hoe er gestreefd wordt naar het behoud van gezondheid, veiligheid en milieu. Hier kan je echt impact maken. Bij Wavin sta je er niet alleen voor. Het motto is: we doen het samen. Je kunt je auto gratis parkeren en een competitief salaris-en arbeidsvoorwaardenpakket afhankelijk van je ervaring en opleidingsachtergrond. In deze organisatie staan positiviteit, diversiteit en inclusiviteit erg hoog aangeschreven en wordt iedereen op een gelijke manier behandeld.

Wij vragen:

-MBO+ diploma in de richting van Logistiek/Supply Chain of Inkoop (NEVI 1) -2 tot 5 jaar werkervaring in een productie/inkoop/supply chain omgeving -Bekend met logistieke processen is een vereiste -Goede analytische en communicatieve vaardigheden -Goede beheersing van de Nederlandse als Engelse taal -Kennis van MS Office Excel -Ervaring met ERP/SAP is een pré

Waar ga je werken:

Wavin Nederland is wereldmarktleider in kunststofleidingsystemen. Wereldwijd leveren zij innovatieve oplossingen voor de bouw en infrastructuur. Wavin wil bijdragen aan positieve veranderingen in de wereld en doet dat door het bouwen van gezonde, duurzame omgevingen. De vestiging van Wavin Nederland bevindt zich in Hardenberg. Met meer dan 60 jaar ervaring in productontwikkeling verbetert Wavin het leven in de hele wereld door gezonde, duurzame omgevingen te creëren voor wereldburgers. Of het nu gaat om het verbeteren van de distributie van schoon drinkwater, het toegankelijk maken van sanitaire voorzieningen voor iedereen, het creëren van klimaatbestendige steden of het ontwerpen van comfortabele leefruimtes. Wavin werkt samen met gemeentelijke leiders, ingenieurs, aannemers en installateurs om gemeenschappen, gebouwen en huizen toekomstbestendig te maken. Wavin heeft meer dan 12.000 medewerkers op 65 productielocaties wereldwijd en bedient meer dan 80 landen via een wereldwijd verkoop- en distributienetwerk. In deze functie ga je aan het werk in Hardenberg.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in