+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.
Laad meer vacatures

Operator Extrusie Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 33 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Als operator extrusie werk je in een team dat kunststof buizen maakt. Je gebruikt speciale machines en zorgt dat alles goed loopt. Je kijkt of de producten goed zijn en lost kleine problemen op. Ook houd je de machines schoon en help je met papierwerk. Je werkt in een speciale ploeg en krijgt daar extra geld voor. Het bedrijf is erg bezig met veiligheid en samenwerken. Ze willen dat iedereen groeit en helpt om het werk beter te doen. Je krijgt ook extra vrije tijd in de zomer en met oud en nieuw. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als operator extrusie ga je in de 5-ploeg aan de slag in de productie. Jij en het team zijn verantwoordelijk voor de productie van kunststof buizen met behulp van extrusiemachines en bijbehorende apparatuur. Jou team van gemiddeld zes collega's voert onder leiding van één teamleider bedienings- en productiewerkzaamheden uit ten behoeve de productie. Zodanig dat er in kwalitatief en kwantitatief opzicht wordt voldaan aan de productieopdracht. In je dagelijkse werkzaamheden bewaak je de productie en verloop van de logistieke systemen aan de hand van controles. De producten dienen aan de vereiste specificaties te voldoen. Naast het bewaken en controleren ben je verantwoordelijk voor: -Verzorgen van het onderhoud van de machines en apparatuur -Probeert eerstelijnsstoringen op te lossen -Werkt administratie bij -Meld afwijkingen en storingen bij een leidinggevende -Zorgt voor een correcte overdracht bij ploegwisseling In dit alles heb je een proactieve houding en ben je constant gericht op de veiligheid en de verbetering van kwaliteit en processen.

Wij bieden:

Om jouw professionele ontwikkeling te stimuleren biedt Wavin opleiding- en doorgroei mogelijkheden om je potentieel ten volle te benutten. Het is de bedoeling dat je de beste versie van jezelf wordt met behulp van geweldige innovatieve programma’s. Bij Wavin wordt er dagelijks verantwoordelijkheid genomen voor elkaar maar ook voor het bedrijf. Het bedrijf is erop gericht om risico’s te blijven nemen die innovatie stimuleren. Je maakt van dichtbij mee hoe er gestreefd wordt naar het behoud van gezondheid, veiligheid en milieu. Hier kan je echt impact maken. Bij Wavin sta je er niet alleen voor. Het motto is: we doen het samen. -Je ontvangt een ploegentoeslag voor het werken in de 5-ploeg -Collectieve stop op de productie gedurende de bouwvak vakantie en tussen kerst en oud en nieuw -Ontvangt een competitief salaris-en arbeidsvoorwaardenpakket afhankelijk van je ervaring en opleidingsachtergrond -Positiviteit, diversiteit en inclusiviteit staan erg hoog aangeschreven binnen Wavin. Iedereen wordt op een gelijke manier behandeld.

Wij vragen:

-VAPRO A en/of B diploma die gelijk staat aan MBO niveau 2/3 of bereid zijn deze te behalen -Ervaring als operator (extrusieprocessen kennen is een pré) -Kennis van het spuitgietproces (belangrijke parameters is een pré) -Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift -Bereid om in een 5-ploeg te werken (weekenden en feestdagen meegerekend)

Waar ga je werken:

Wavin Nederland is wereldmarktleider in kunststofleidingsystemen. Wereldwijd leveren zij innovatieve oplossingen voor de bouw en infrastructuur. Wavin wil bijdragen aan positieve veranderingen in de wereld en doet dat door het bouwen van gezonde, duurzame omgevingen. De vestiging van Wavin Nederland bevindt zich in Hardenberg. Met meer dan 60 jaar ervaring in productontwikkeling verbetert Wavin het leven in de hele wereld door gezonde, duurzame omgevingen te creëren voor wereldburgers. Of het nu gaat om het verbeteren van de distributie van schoon drinkwater, het toegankelijk maken van sanitaire voorzieningen voor iedereen, het creëren van klimaatbestendige steden of het ontwerpen van comfortabele leefruimtes. Wavin werkt samen met gemeentelijke leiders, ingenieurs, aannemers en installateurs om gemeenschappen, gebouwen en huizen toekomstbestendig te maken. Wavin heeft meer dan 12.000 medewerkers op 65 productielocaties wereldwijd en bedient meer dan 80 landen via een wereldwijd verkoop- en distributienetwerk. In deze functie ga je aan het werk in Hardenberg.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in