+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.

Relatiebeheerder creditmanagementbedrijf Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Op dit moment is onze opdrachtgever opzoek naar een relatiebeheerder. Je komt te werken in het commerciële team waarbij klanten worden geholpen met het opstarten en instellen van de software die dit bedrijf aanbiedt. Je zal veel telefonisch contact hebben met klanten maar ook via E-mail. Daarnaast ga je graag langs bij klanten op het moment dat zij hier behoefte aan hebben. Jouw doel is om de klant tevreden te houden en er voor te zorgen dat de software geen geheimen kent voor je klanten. Het leuke en diverse aan deze functie is dat je veel op pad bent om bij verschillende bedrijven een kijkje te nemen. Daarnaast is elke implementatie anders omdat de software per klant wordt aangepast op de wensen en behoeften.



Gevraagd

  • Je bent tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar
  • Je maakt software jezelf snel eigen en kan dit ook overbrengen naar klanten
  • Je kunt goed schrijven en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Goede beheersing van de Engelse taal is een pré
  • Je bent erg leergierig, sociaal en wordt blij van het helpen van klanten.


Aanbod

Wij bieden een toffe baan waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt. Door jouw social skills en creatieve mind zorg je ervoor dat elke klant tevreden is en zo goed mogelijk wordt geholpen. Na de inwerkperiode is het mogelijk om deels thuis te werken, een goede werk-privé balans is voor dit bedrijf ontzettend belangrijk. Medewerkers staan op nummer één bij dit bedrijf en je hebt veel kansen en mogelijkheden om te groeien in het werk wat je doet.


Meer informatie

Er wordt een salaris geboden tussen €2500,- en €4000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte bedrag wordt bepaald op basis van jouw kennis en ervaring. Ben jij opzoek naar een functie waarin je écht impact kunt maken en jezelf kan ontwikkelen? Dan is dit dè functie voor jou! Solliciteer meteen door je CV te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever is een bedrijf gevestigd in Almere en zij hebben jarenlange ervaring in creditmanagement. Zij helpen klanten met het oppakken van hun creditmanagement en debiteurenbeheer. Het versturen van facturen en controleren of alles op tijd wordt betaald is een erg tijdsintensieve klus voor veel bedrijf. Gelukkig is onze opdrachtgever er om bedrijven te helpen met dit proces. Daarnaast bieden zij diverse software aan wat erg gebruiksvriendelijk is en waardoor het crediteuren -en debiteurenproces efficiënter verloopt. Snellere betalingen zorgt voor blijere klanten, is het motto van dit bedrijf!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in