+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.
Laad meer vacatures

Medewerker hulp bij huishouden Harderwijk en Ermelo Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Leliezorggroep (Curadomi)

Gevraagd

  • 9 - 22 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,49 p/u
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Hou je van schoonmaken en wil je mensen helpen in hun eigen huis? Dan is deze baan iets voor jou! Je gaat werken in de huishouding, van adres naar adres. Het is belangrijk dat je in de buurt woont. Je komt terecht in een team dat zorgt met het hart, vanuit een christelijke achtergrond. Je krijgt een salaris volgens de cao en extra voordelen, zoals korting op producten. Plus, je kunt jezelf verder ontwikkelen. Benieuwd naar onze kernwaarden? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Lijkt het jou ook leuk om aan de slag te gaan bij vaste cliënten thuis en hen ondersteuning te bieden door bij hen thuis schoon te maken? Lees dan vooral verder! Wij zijn voor Harderwijk en Ermelo op zoek naar enthousiaste medewerkers voor hulp in de huishouding. Omdat je van adres naar adres reist, is het wel belangrijk dat je zelf woonachtig bent in (de omgeving van) Harderwijk of Ermelo.


Hier ga je werken

Je komt te werken bij ons thuiszorgteam van Curadomi in Harderwijk, onderdeel van Lelie zorggroep. Wij bieden liefdevolle zorg waarin wij dicht bij onze cliënten willen staan. Dit doen wij vanuit de christelijke identiteit en vanuit ons hart. Daarom bieden wij zorg die past bij onze cliënten én medewerkers.

De functie is voor minimaal 9 uur en maximaal 22 uur. De uren worden in onderling overleg met elkaar bepaald. Heb je een voorkeur? Dan kun je dit aangeven in je motivatiebrief.


Wat vragen wij?
  • Je toont graag initiatief, vindt zelfstandig werken fijn en je hebt oog voor de behoefte van de cliënt.
  • Je houdt van een nette en schone omgeving en je helpt hier graag mensen bij, omdat zij dit zelf niet of onvoldoende kunnen. Hier haal jij voldoening uit!
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Wat bieden wij?
  • Werk mét waardering.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT-salarisschaal hbh (min. € 13,52 - max. € 16,49 bruto per uur). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Het salaris wordt per 1 oktober verhoogd met 2,5%.
  • We starten met een tijdelijk contract, zo kunnen we samen kijken of deze plek ook echt iets voor je is. Als dat zo is, dan zetten we je contract om naar een vast contract. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.
  • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.
Contact

Heb je nog inhoudelijke vragen? Bel dan naar Akke van Nieuwenhuijzen via 06-83109476.
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar 010-2510111, app of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in