+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.

Interim Allround Tester Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ANWB

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In de winkels en webwinkel van ANWB worden elk jaar veel producten verkocht. Om dit goed te laten verlopen, zoeken we een tester voor onze IT-systemen. Je gaat testen hoe verschillende programma s samenwerken en of alles goed werkt. Je helpt ook met het bedenken van hoe we het beste kunnen testen. Het is een tijdelijke baan van minimaal twee maanden, met kans op verlenging. Je kunt deels vanuit huis werken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

In 75 fysieke winkels en de webwinkel van de ANWB verkopen we jaarlijks meer dan 5 miljoen producten. Het applicatie landschap waarmee dat mogelijk wordt gemaakt, vraagt om continue aandacht en verbeteringen. ANWB Retail staat voor onbezorgd ontdekken – onderweg, op reis en naar buiten. De organisatie heeft een enorme ambitie op het verjongen van de klantenbase met verrassend, passend en relevant aanbod. Dit vereist moderne en flexibele IT-systemen om relevant en concurrerend te blijven in een toenemend digitale omgeving. Bij ANWB Retail zoeken we een Interim Allround tester. De tester zal een belangrijke rol spelen in het testen van integraties tussen diverse applicaties en functionaliteiten in de nieuwe applicaties (met name ERP). We zijn op zoek naar iemand met bewezen ervaring met testen van integraties en applicaties in een best op breed applicatie landschap. Inzet: 32-38 uur per week voor minimaal de periode mei – juni. Na juni kan eventueel de inzet worden voortgezet voor 1 of meerdere maanden. Hybride werken mogenlijk, 1 a 2 vaste kantoordagen in overleg.  


De activiteiten zullen bestaan uit:

  • Helpen meedenken over de test aanpak;
  • Helpen bij het opstellen van test scenario’s;
  • Uitvoeren van testen en vastleggen van bevindingen.

We verwachten van de tester dat hij/zij samenwerkt met medewerkers vanuit IT en de business en vanuit zijn ervaring ondersteunend is bij een gedegen aanpak van testen.



Gevraagd

De tester heeft bij voorkeur ervaring met Azure integrations services (AIS), waarmee de integraties zijn ontwikkeld.

Ervaring met applicaties in het landschap:

  • Dynamics BC (ERP)
  • Van Boxtel (WMS)
  • OIL (OMS)
  • Slimstock
  • AXI RS (kassa)
  • Magento (Webshop) is een pré.


Bedrijfsomschrijving

Je werkt binnen het IT-team van ANWB Retail in Harderwijk, waar een informele en prettige werksfeer heerst. Samen met collega's die verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van het applicatielandschap. Je stapt in op een interessant moment, want we zijn ons applicatie landschap aan het vernieuwen en implementeren allemaal moderne Cloud oplossingen met uitgebreide functionaliteiten. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in