+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.

Bedrijfsleider Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Daktec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Winstdeling

Vacature in het kort

Als Bedrijfsleider bij Daktec heb je een belangrijke rol. Je werkt samen met een team en zorgt dat alles goed loopt. Je leidt het team en zorgt dat iedereen weet wat ze moeten doen. Ook zorg je dat de projecten op tijd klaar zijn en binnen het budget blijven. Je werkt met verschillende mensen, zoals dakdekkers en administratief personeel. Samen zorgen jullie voor tevreden klanten. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Doel

Als Bedrijfsleider bij Daktec ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met opdrachtgevers en het actief aan de slag gaan met de orderportefeuille van de vestiging Je geeft leiding aan een team van professionals en werk je nauw met elkaar samen om de kwaliteit van de diensten te borgen. Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het VGM/VCA-beleid van Daktec.


De rol

Als Bedrijfsleider heb je een divers takenpakket waarbij de dagelijkse aansturing van het team een belangrijk onderdeel is. Je coördineert en bewaakt de voortgang van de projecten, zowel technisch als financieel. Je vertaalt de organisatie doelen naar jouw vestiging en geeft leiding aan een team van ongeveer 15 medewerkers, bestaande uit dakdekkers, een uitvoerder, een calculator, een werkvoorbereider en administratief medewerker. Je zorgt voor een soepel verloop van operationele processen, van projectplanning tot uitvoering en oplevering aan de klant.



Gevraagd

Je bent een sterke leider die verantwoordelijkheid op zich neemt om de vestiging draaiende te houden. Daarnaast heb jij aantoonbare ervaring in een leidinggevende rol, bij voorkeur in de bouw- of dakbedekkingssector. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden weet jij mensen te motiveren en weet je de behoefte van klanten te achterhalen. Daarnaast beschik je over;

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  •  Een rijbewijs B (BE is pré);
  • Een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen);
  • Een geldig BHV-certificaat.


Aanbod

Daktec biedt een uitdagende functie waarin je een actieve rol speelt in de verdere professionalisering van deze dynamische organisatie. Werkplezier staat hoog in het vaandel, en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Daarnaast biedt Daktec:

  • Een auto van de zaak;
  • Een aantrekkelijke winstuitkering, 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen.
Meer informatie

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Jordy Coerts van HÆD via (038) 420 39 00/ (06) 46 30 81 61 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., die namens Daktec de sollicitatieprocedure coördineert.



Bedrijfsomschrijving

Daktec is een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in hoogwaardige dakbedekking voor platte daken. Het streeft naar continue verbetering en is dé betrouwbare partner voor de zakelijke markt. Met focus op kwaliteit en klantvriendelijkheid, wil Daktec zijn klanten ontzorgen van dakinspectie tot volledige dakrenovatie en onderhoud. Met Daktec Bewust Groen springt het in op innovatieve, milieubewuste oplossingen zoals groene daken. Dankzij vestigingen in Drachten, Meppel, Zwolle en Harderwijk heeft Daktec een stevige reputatie opgebouwd in Noord-, Oost- en Midden-Nederland. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in