+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.
Laad meer vacatures

Engineer (KPN) Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PRO-GRESS

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.027 - € 3.487 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie als engineer bij ons team Data-IP werk je aan het voorbereiden en ontwerpen van verbindingen voor KPN. Je leert alles over het netwerk van KPN en pakt steeds complexere taken op. Je wordt begeleid en gecoacht door ervaren collega's. We bieden je de kans om te groeien in een omgeving. Plus, gratis spinninglessen en online educatie! Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Voor ons team Data-IP zijn wij op zoek naar een engineer. Als engineer ben je bezig met alles wat te maken heeft met het voorbereiden en ontwerpen van verbindingen voor onze opdrachtgever KPN.

Meer over de opdrachtgever

Verbindingen maken. Dat doet onze opdrachtgever al 60 jaar. Zij verzorgen het complete traject rond de aanleg van complexe telecominfrastructuur. Zij leveren meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren binnen en buiten de telecomwereld. Maar nooit alleen. Ze werken altijd samen. En we zorgen ervoor dat de ander daardoor optimaal kan presteren. De opdrachtgever blijft continu slimme oplossingen bedenken om hunzelf en hun partners beter te maken. Nu, morgen en daarna!

Onze klant heeft haar hoofdkantoor in Nederland (Harderwijk). Er werken circa 2.000 medewerkers. Zij zijn internationaal actief en hebben ook vestigingen in Duitsland, Denemarken en Tsjechië.

Solliciteer direct
Wat ga je doen?

Als engineer binnen equipment – Data-IP weet jij de klant niet enkel van dienst te zijn door keer op keer uitstekende kwaliteit te leveren maar ook te verrassen door net dat stapje extra te zetten! Jij beschikt over uitstekende coördinerende en communicatieve vaardigheden en weet ook onder een gezonde dosis werkdruk de klant optimaal te ontzorgen. 

Heb jij affiniteit met techniek, ben je leergierig en wil jij een mooi vak leren binnen een dynamisme branche en een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat? Dan is dit de rol voor jou!

In dit leertraject leiden we je op tot volwaardig Engineer binnen Allinq.Je zal worden begeleid door ervaren engineers die jou zullen ondersteunen en coachen gedurende jouw leertraject.

In de eerste maanden van het leertraject leer je; hoe het netwerk van KPN in elkaar zit en ga je aan de slag met minder complexe engineeringsvraagstukken. Daarnaast speel je vanaf het begin een grote rol in het aansturen en coördineren van de werkzaamheden van onze outsourcepartners en de administratieve verwerking hiervan. Dit is onze core business.

Naar mate je kennis van het engineering vak vordert zal je complexere engineeringsvraagstukken op gaan pakken samen met je buddy die jou hier in zal ondersteunen. Ook zul je vaker zelfstandig aan de slag gaan en sluit je aan bij gesprekken met de klant. Daarnaast ben jij na verloop van tijd ook het vraagbaak voor de engineers op de verschillende afdelingen.

Tussentijd zullen we samen met jou kijken naar de persoonlijke ontwikkeling die jij hebt doorgemaakt en evalueren we waar je in het traject staat en kijken we naar je ambitie om je verder te ontwikkelen.

Je weet nu hoe het traject er in grote lijnen uit komt te zien, uiteraard zal deze tussentijds bijgestuurd worden afhankelijk van jouw kennis en kunde in combinatie met jouw wensen en ontwikkel doelen.

Je beschikt over
  • Mbo+/hbo werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over basiskennis van telecominfrastructuren;
  • Je bent communicatief vaardig & wil je blijven ontwikkelen;
  • Je bent secuur en een echte teamplayer.
Wat bieden wij?

Onze medewerkers bepalen het succes van Allinq. Samen moeten we de klus klaren, onze manier van werken is daarom heel bepalend. We hebben een bijzondere cultuur waarin we je kansen bieden om te blijven groeien. Uitdaging om continue in beweging te blijven. Een super leuk team met fijne collega’s die je graag verder helpen en een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeterideeën te komen!

Verder krijg je:

  • Afhankelijk van de kennis die je al meebrengt een startsalaris tussen de €3.027 en €3.487,  gebaseerd op 40 uur;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km;
  • Een telefoon en laptop van de zaak;
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Gratis spinninglessen op ons kantoor in Harderwijk;
  • Online educatie via e-learning.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in