+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.
Laad meer vacatures

Planner / Werkvoorbereider Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PRO-GRESS

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.045 - € 3.800 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken met techniek en mensen? In deze functie help je met het plannen van werk voor monteurs die telecomnetwerken aanleggen. Je zorgt dat alles op tijd en goed geregeld is. Je werkt samen met collega's en houdt contact met klanten. Je krijgt een goed salaris en extra s zoals een telefoon en laptop van het werk. Ook kun je deels thuis werken. Plus, je kunt gratis meedoen aan spinninglessen op kantoor! Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Beschik jij over technisch inzicht, uitstekende communicatieve vaardigheden en ben jij bekend met het plannen van werkzaamheden met monteurs in het werkveld bij voorkeur in de telecom. Dan is deze vacature de volgende stap in jouw carrière!

Meer over de opdrachtgever

Verbindingen maken. Dat is wat onze partner al 60 jaar doet. Onze partner verzorgt het complete traject rond de aanleg van complexe telecominfrastructuur. Ze leveren meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren, zowel binnen als buiten de telecomwereld. Samenwerking staat centraal; onze partner zorgt ervoor dat hun partners optimaal kunnen presteren. Continu worden slimme oplossingen bedacht om zowel zichzelf als hun partners te verbeteren. Nu, morgen en in de toekomst.

Onze partner heeft zijn hoofdkantoor in Harderwijk, Nederland, en heeft ongeveer 2.000 medewerkers in dienst. Met een internationaal bereik heeft het ook vestigingen in Duitsland, Denemarken en Tsjechië.

Solliciteer direct
Wat ga je doen?
Voor dit team zijn wij op zoek naar een planner/werkvoorbereider die de puntjes op de i weet te zetten. Je bent verantwoordelijk voor een kloppende en efficiënte planning. Dit doe je door goed samen te werken met je collega’s, gebruik te maken van de aangewezen systemen, en je beoordeelt de inzet van de juiste monteurs en middelen en materialen.

Waarbij je zowel voor de huidige dag de regie hebt op de planning als vooruitkijkt naar de capaciteit over een aantal weken.

Je zorgt ervoor dat de nieuwe tickets binnen de gestelde doorlooptijden worden voorbereid en ingepland. Orders die terugkomen uit het veld, beoordeel je opnieuw en maak je er (samen met de uitvoerder) een nieuw plan voor en maakt de werktekeningen in Autocad.

Je beoordeelt de aard van de opdrachten en bekijkt welke monteurs erin de buurt van de klant zijn die over de juiste kennis beschikt om de klus in één keer goed af te ronden.

In deze rol ben jij het eerste aanspreek punt van onze monteurs en draag je zorg voor een probleemloze uitvoering van de aanleg van het netwerk en het oplossen van (grote) verstoringen.
Je zorgt ervoor dat de juiste vergunningen en middelen beschikbaar zijn, op het moment dat de klus van start gaat.
Met de eindklanten heb je telefonisch contact voor het maken van een afspraak en onderzoek je van tevoren de route van aanleggen. Daarnaast onderhoudt je ook het contact met gemeentes over aanvragen, navragen en calamiteiten.

Als Planner/Werkvoorbereider is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat, je hebt de dagelijkse regie en durft hierbij aan te spreken en in te spelen op afwijkingen in de planning. Denk hierbij aan niet vermelde uitloop van de order, het niet juist verhelpen van de storing of een grote verstoring die prio heeft bovenop de huidige planning.
 

Je beschikt over
Het is belangrijk dat je in deze rol beschikt over de technische kennis van het aanleggen van telecomnetwerken. Je zult immers moeten beoordelen hoeveel capaciteit en tijd er nodig is om de klus te klaren. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en kan je gemakkelijk het overzicht bewaren. 
Verder breng je mee:
  • Mbo 4+ werk en denkniveau;
  • Je bent de Nederlandse taal machtig in woord en geschrift;
  • Ervaring in de Telecom is een grote pré;
  • Je hebt geen problemen met flexibele werktijden (Werktijden variëren tussen 07.30-18.00 uur);
  • Je beschik over technisch inzicht en bent bekend met het maken van capaciteitsplanningen;
  • Je hebt ervaring met AutoCAD of bent bereid deze op te doen.

Zorgvuldigheid is voor ons belangrijk. Een (beperkte) screening zal daarom onderdeel zijn van de selectieprocedure. 

Wat bieden wij?
  • Een salaris tussen de €3.045 en €3.800, gebaseerd op 40 uur;
  • 25 vakantiedagen  bij een fulltime dienstverband;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een reiskostenvergoeding van €0,23 de kilometer;
  • Een telefoon en laptop van de zaak;
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Gratis spinninglessen op kantoor in Harderwijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in