+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Manager Engineering Nieuwbouw Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PRO-GRESS

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.660 - € 6.385 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Manager Engineering bij ons speel je een cruciale rol in het leiden van innovatieve projecten en het aansturen van een getalenteerd team. Je zorgt ervoor dat ieders talent optimaal benut wordt, terwijl je ook de operationele verantwoordelijkheid draagt voor diverse engineeringactiviteiten. Bij ons krijg je de kans om te groeien in een unieke cultuur waarin jouw ontwikkeling centraal staat, ondersteund door fijne collega's en een omgeving die jouw verbeterideeën waardeert. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn opzoek naar een Manager Engineering, iemand die ervoor zorgt dat iedereen doet wat hij/zij moet doen en het ook nog leuk vindt! In jouw baan draait het immers om mensen! We streven naar een sterke en ambitieuze persoonlijkheid die met humor werkt, vooruit kan denken, aandacht heeft voor het team en er elke dag ervoor zorgt dat het geregeld wordt! Ben jij de People Manager die ze zoeken?

Meer over de opdrachtgever

Verbindingen maken. Dat is wat onze partner al 60 jaar doet. Onze partner verzorgt het complete traject rond de aanleg van complexe telecominfrastructuur. Ze leveren meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren, zowel binnen als buiten de telecomwereld. Samenwerking staat centraal; onze partner zorgt ervoor dat hun partners optimaal kunnen presteren. Continu worden slimme oplossingen bedacht om zowel zichzelf als hun partners te verbeteren. Nu, morgen en in de toekomst.

Onze partner heeft zijn hoofdkantoor in Harderwijk, Nederland, en heeft ongeveer 2.000 medewerkers in dienst. Met een internationaal bereik heeft het ook vestigingen in Duitsland, Denemarken en Tsjechië.

Solliciteer direct
Wat ga je doen?

Als Manager Engineering ben jij de drijvende kracht achter onze innovatieve projecten en ben je verantwoordelijk voor het leiden van ons getalenteerde engineering team. Bij Allinq bouwen we aan de toekomst van verbinding en infrastructuur. Je gaat een sleutelrol spelen in het sturen en ontwikkelen, waarbij je ervoor zorgt dat iedereen zijn talenten benut.

Je bent verantwoordelijk voor de engineering inrichting (proces, tool en personeel). Tevens ben je operationeel verantwoordelijk voor het effectief coördineren en leiden van de werkvoorbereidingsactiviteiten, inclusief engineering en projectcoördinatie. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid voor het implementeren en beheren van een efficiënt outsourcing model ter ondersteuning van operationele doelstellingen. Dit omvat ook het opstellen van calculaties en offertes in samenwerking met belanghebbenden, evenals het ontwikkelen en onderhouden van een gedetailleerde planning en forecasts om projecten binnen budget te houden.

De afdeling waar je gaat werken houdt zich bezig met de uitrol van het glasvezelnetwerk bij nieuwbouw projecten. We zijn daar op deze afdeling nog niet zo heel lang mee bezig. Gelukkig hebben we wel veel expertise in huis en werken we graag samen! Vanuit ons hoofdkantoor in Harderwijk hebben we een keihard werkend team van vier engineers dat zich gaat uitbreiden. 

Je beschikt over

Je beschikt over een WO-werk en denkniveau met ruime ervaring;

Minimaal vijf jaar ervaring in een managementfunctie;

Kennis van projectmanagement (methoden) en Leanmanagement;

Strategisch en commercieel inzicht;

Je bent in staat om anderen te coachen en te ontwikkelen, en kunt een positieve werkomgeving creëren;

Ervaring of affiniteit met Telecommunicatie, glasvezel is een pré.

Wat bieden wij?

Een werkgever waar je op kunt bouwen! We hebben een bijzondere cultuur waarin we je kansen bieden om te blijven groeien. Uitdaging om continue in beweging te blijven. Fijne collega’s die je graag verder helpen. En een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeterideeën te komen!

Verder krijg je:

  • Een salaris tussen de €4.660,- en €6.385,- op basis van een 40 urige werkweek, naar kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, bij een fulltime dienstverband;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een auto passend bij jouw functie;
  • Een telefoon en laptop van de zaak;
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Gratis spinninglessen op ons kantoor in Harderwijk;
  • Mogelijkheid om jouw studerende kinderen op te geven voor Educatie4all. Jouw kinderen krijgen een maandelijkse toelage wanneer ze studeren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in