+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.

Lead engineer nieuwbouw Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PRO-GRESS

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.213 - € 4.186 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze rol als Lead Engineer ben je de spil in het glasvezelproductieproces. Je beoordeelt ontwerpen, doet risicoanalyses en zorgt dat alles klaar is voor de start van het fysieke werk. Je werkt samen met verschillende partijen en gebruikt jouw communicatieve vaardigheden op alle niveaus. Je krijgt de kans om te groeien in een bedrijf dat waarde hecht aan samenwerking en innovatie. Plus, je kunt genieten van gratis spinninglessen en de mogelijkheid om hybride te werken. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

In de rol van Lead Engineer ben jij de regisseur van het complete glasvezelproductieproces. Je gaat in de frontlinie staan en beoordeelt de ontwerpen voor de glasvezelaanleg, en je dompelt jezelf onder in het avontuur van risicoanalyse. Is dat ontwerp daadwerkelijk haalbaar in de echte wereld? Met dat ontwerp als leidraad, stel je de offerte op en dien je aanvragen in bij de gemeente, waterschappen, en diverse andere betrokken partijen. Zoals je ziet, ga je op alle niveaus de strijd aan en benut je jouw communicatieve superkrachten ten volle.

Meer over de opdrachtgever

Verbindingen maken. Dat is wat onze partner al 60 jaar doet. Onze partner verzorgt het complete traject rond de aanleg van complexe telecominfrastructuur. Ze leveren meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren, zowel binnen als buiten de telecomwereld. Samenwerking staat centraal; onze partner zorgt ervoor dat hun partners optimaal kunnen presteren. Continu worden slimme oplossingen bedacht om zowel zichzelf als hun partners te verbeteren. Nu, morgen en in de toekomst.

Onze partner heeft zijn hoofdkantoor in Harderwijk, Nederland, en heeft ongeveer 2.000 medewerkers in dienst. Met een internationaal bereik heeft het ook vestigingen in Duitsland, Denemarken en Tsjechië.

Solliciteer direct
Wat ga je doen?

Het gedreven team van onze opdrachtgever is bezig met de opzet van nieuwbouwprojecten, zo checken ze de grote ontwerpen, prijsopgaven, de details, ondersteunen de acties, en uiteindelijk leveren we de projecten af. De organisatie groeit behoorlijk snel, dus je wordt ook betrokken bij de knutselvraagstukken in de engineering-afdeling.

Als Lead Engineer in je dagelijkse job, ben je verantwoordelijk voor het hele proces van het leggen van glasvezelnetwerken voor nieuwbouwprojecten. Je kijkt naar de plannen die onze ingenieurs opstellen voor de glasvezelaanleg en analyseert wat er fout kan gaan. Met dat plan in je achterhoofd, maak je de kostenramingen en vraag je de benodigde toestemmingen aan bij de gemeente, waterschappen en andere partijen. Je zult merken dat je op diverse niveaus moet onderhandelen, en daar komen je communicatieskills goed van pas.

Zodra alle papierwerk achter de rug is, kunnen je collega’s op basis van jouw plan het fysieke werk starten voor de glasvezelaanleg. Als het ontwerp goed in elkaar zit, kan het buitenteam zonder haperingen aan de slag. Het is daarom super belangrijk dat je je werk nauwgezet uitvoert, want buiten is precisie een must!

Je beschikt over

Als Lead Engineer heb jij de totale controle over het hele proces. Hiervoor is het belangrijk dat je goed bent in motiveren en delegeren, goed kunnen samenwerken is een must. Er wordt van je verwacht dat je pro-actie meedenkt in de veranderende omgeving waarin je werkt. Nadenken over kwaliteits- en procesverbeteringen horen hierbij.

Verder is van belang dat je:

  • Een afgeronde opleiding MBO4 of HBO opleiding hebt.
  • Ervaring hebt met (glasvezel)engineering op het gebied van FttH.
  • Goed Engels en Nederlands spreekt.
  • Een rol wil spelen bij geodata innovaties in GIS systemen.
Wat bieden wij?

Een werkgever waar je op kunt bouwen! Onze medewerkers bepalen het succes van Allinq. Samen moeten we de klus klaren, onze manier van werken is daarom heel bepalend. Allinq heeft een bijzondere en onderscheidende cultuur waarin we je kansen bieden om te blijven groeien. Uitdaging om continue in beweging te blijven. Fijne collega’s die je graag verder helpen. En een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeterideeën te komen!

  • Een salaris tussen € 3.213 en € 4.186 gebaseerd op 40 uur per week.
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, bij een fulltime dienstverband.
  • 8% vakantiegeld.
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km.
  • Een telefoon en laptop van de zaak.
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding van €2,15 per dag.
  • Een goede pensioenregeling bij pensioenfonds PMT.
  • Gratis spinninglessen op ons kantoor in Harderwijk.
  • Mogelijkheid om jouw studerende kinderen op te geven voor Educatie4all. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in