+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.
Laad meer vacatures

Projectleider FttH Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PRO-GRESS

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.045 - € 3.850 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je een team leidt en een belangrijk project aanstuurt? Als projectleider bij ons werk je aan het verbinden van mensen met de nieuwste technologie. Je zorgt dat alles goed loopt en helpt je team groeien. We bieden een fijne werkomgeving waarin je kunt leren en je ideeën delen. Ook krijg je een goed salaris, een auto, een telefoon en laptop van de zaak, en de kans om deels vanuit huis te werken. Plus, gratis spinninglessen op kantoor! Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het begeleiden en aansturen van een Fiber To The Home project? Als projectleider ben je in staat vooruit te denken, heb je aandacht voor het team en zoek je de samenwerking op. Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging?

Meer over de opdrachtgever

Verbindingen maken. Dat is wat onze partner al 60 jaar doet. Onze partner verzorgt het complete traject rond de aanleg van complexe telecominfrastructuur. Ze leveren meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren, zowel binnen als buiten de telecomwereld. Samenwerking staat centraal; onze partner zorgt ervoor dat hun partners optimaal kunnen presteren. Continu worden slimme oplossingen bedacht om zowel zichzelf als hun partners te verbeteren. Nu, morgen en in de toekomst.

Onze partner heeft zijn hoofdkantoor in Harderwijk, Nederland, en heeft ongeveer 2.000 medewerkers in dienst. Met een internationaal bereik heeft het ook vestigingen in Duitsland, Denemarken en Tsjechië.

Solliciteer direct
Wat ga je doen?

Als projectleider FTTH ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en aansturing van de uitvoerende werkzaamheden van de aannemers. Er zijn dagelijks zo’n 10-20 medewerkers via de onderaannemers aan het werk op het project. Momenteel is het projectteam actief in Noord-Nederland
Jij bent het aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met HAS maar ook met LAS. Je maakt globaal de planning voor de uitvoerende activiteiten waarbij het jouw verantwoordelijkheid is dat aannemers zich committeren aan de voor de uitvoering benodigde capaciteit. Op dagelijks niveau controleer je de productie in het workflow managementsysteem en stem je projectspecificaties af met de directievoerders. Je draagt zorg dat de aannemers op de hoogte zijn van alle projectrelevante informatie en hebt dagelijks overleg met onderaannemers over de voortgang en noodzakelijke verbeteringen. Ook ben je aanspreekpunt voor de interne administratieve organisatie die met hun vragen bij jou terecht kunnen. Je rapporteert aan de projectmanager over de projectvoortgang.

Je beschikt over
  • Kennis en ervaring als projectleider met grootschalige FttH projecten;
  • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis en ervaring met Hoogbouw is een pré;
  • Ervaring met aansturen van externe partijen;
  • Ervaring met complexe keten planningen.
Wat bieden wij?

Een werkgever waar je op kunt bouwen! Onze medewerkers bepalen het succes van Allinq. Samen moeten we de klus klaren, onze manier van werken is daarom heel bepalend. We hebben een bijzondere cultuur waarin we je kansen bieden om te blijven groeien. Uitdaging om continue in beweging te blijven. Fijne collega’s die je graag verder helpen. En een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeterideeën te komen!

Verder krijg je:

  • Een salaris tussen de €3.045,- en €3.850,- op basis van een 40 urige werkweek, naar kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, bij een fulltime dienstverband;
  • 8% vakantiegeld;
  • Auto passend bij de functie;
  • Een telefoon en laptop van de zaak;
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Gratis spinninglessen op ons kantoor in Harderwijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in