+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardinxveld-Giessendam.
Laad meer vacatures

Open dag, reachtruckchauffeur, productiemedewerker Hardinxveld-Giessendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,34 p/u

Vacature in het kort

Kom langs op onze open dag bij Intersnack en ontdek hoe het is om als reachtruckchauffeur of productiemedewerker te werken. Tijdens de open dag laten we je de werkvloer zien en vertellen we je meer over de werkzaamheden. Je kunt ook meer leren over werken via Randstad. We bieden een aantrekkelijk salaris, met toeslagen als je in ploegen werkt. Ook maak je kans op een contract bij ons. Plus, we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Hee! Kom jij gezellig naar de open dag toe bij Intersnack in Hardinxveld-Giessendam? Wil jij als reachtruckchauffeur of als productiemedewerker aan de slag gaan? En/of wil je graag hier een kijkje nemen om te zien wat ze hier doen? Kom dan langs! Tijdens de open dag neemt mijn collega je graag mee de werkvloer op. Hier kan je zien: 1, hoe de werkomgeving eruitziet. 2, wat de werkzaamheden zijn. 3, hoe ziet werken via Randstad er uit. Heb je andere vragen? Kom dan naar de open dag toe op:

maandag 6 mei om 13:00 uur;
maandag 13 mei om 10:00 uur.

wat bieden wij jou
  • € 13,34 per uur. pauzes krijg je doorbetaald
  • doordeweeks werken in 3 ploegen of dagdienst
  • als je in ploegen werkt krijg je 19,5% toeslag
  • kans op een contract bij dit bedrijf
  • bereikbaar met openbaar vervoer + € 0,22 per km
  • samenwerken met leuke collega's
wie ben jij

Bij Intersnack kan je starten als reachtruckchauffeur en als productiemedewerker. Heb je nog geen ervaring als productiemedewerker? Geen probleem! Dit bedrijf leert het je graag. Als reachtruckchauffeur heb je al wel ervaring nodig. Let op! je werkt in een omgeving met noten, het is dus belangrijk dat jij geen notenallergie hebt. Verder ben jij doordeweeks beschikbaar op een van de volgende tijden:

reachtruckchauffeur drie ploegen
07:00 - 15:00, 15:00 - 23:00 en 23:00 - 07:00

productiemedewerker drie ploegen
07:00 - 15:00, 15:00 - 23:00 en 23:00 - 07:00

productiemedewerker op oproepbasis
07:00 - 15:00, 15:00 - 23:00 en 23:00 - 07:00

facilitair medewerker dagdienst
07:00 - 15:00 (minimaal op woensdag en vrijdag)

wat ga je doen

Tijdens de open dag bij Intersnack in Hardinxveld-Giessendam nemen we jou mee de werkvloer op. Zo krijg je te zien wat de taken zijn die ze hier oppakken. Als productiemedewerker in 3 ploegen of op oproepbasis houd jij je bezig met inpakken en stapelen van producten. Je labelt de producten ook en verplaatst pallets met een pompwagen. In de toekomst ga je de machine leren kennen en ga je de machine instellen en omstellen. Als Facilitair medewerker in dagdienst heb jij geen probleem met schoonmaak werk. Jij gaat sommige dagen schoonmaken op kantoor en de andere dagen schoonmaken in de productieomgeving. In de productieomgeving hou jij je bezig met het schoonmaken van onderdelen van de verpakkingsmachines (ijzeren onderdelen. De kleine onderdelen gaan in de "vaatwasser en andere onderdelen moeten met een sopje en een sponsje. Als reachtruckchauffeur houd jij je bezig met het wegrijden van expeditie en het klaarzetten voor productie. Daarnaast is het voor jou geen probleem om soms je collega's van een andere afdeling te helpen.

Bij alle functies ben jij ook veel bezig met je werkomgeving schoon te houden. Hygiëne in de voeding is namelijk erg belangrijk. Houd er dus rekening mee dat je vaak met chloor machines staat schoon te maken.

waar ga je werken

Jij komt terecht bij Intersnack in Hardinxveld-Giessendam. Bij je start krijg je een korte training en ga je lekker aan de slag. Als je hier aan de slag gaat, ontvang je elke dag schonenwerkkleding. Daarnaast ontvang je ook werkschoenen die je alleen hier mag dragen. Persoonlijke werkschoenen mag je niet gebruiken. Al je sieraden en spullen kan je opbergen in je persoonlijke kluisje. Verder kan je hier drie keer per dag pauze houden. Twee keer 15 minuten en een keer 30 minuten. Alleen tijdens je 30 minuten pauze kan je even naar buiten toe. Dit is een van de hygiëneregels van dit bedrijf. Wel heb je hier een hele mooie en schone kantine waar je lekker pauze kan houden. Kom je naar de open dag toe? Dan ben je van harte welkom bij Industriestraat 12, 3371 XD Hardinxveld-Giessendam.

Kom naar de open dag toe op:

  • maandag 6 mei om 13:00 uur;
  • maandag 13 mei om 10:00 uur.
sollicitatie

Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen tijdens de open dag? Meld je dan aan via de solliciteerknop! Je kunt ook zonder aanmelding langskomen bij de open dag. Als je je aanmeldt, nemen we telefonisch contact met je op om je meer informatie te geven.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in