+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Sales Engineer (Internationaal) Harelbeke (BE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Sales Engineer in de textielindustrie verkoop je machines over de hele wereld. Je werkt samen met een team om klanten te helpen en oplossingen te vinden. Dit is je kans om met de nieuwste technologieën te werken. Je krijgt een goed salaris en veel extra voordelen, zoals een auto en tankkaart. Ook kun je elke week een dag thuiswerken. Een perfecte balans tussen werk en privé met veel vakantiedagen. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Sales Engineer (Internationaal) ben je verantwoordelijk voor het verkopen van verschillende soorten machines en systemen voor de textielproductie aan klanten over de hele wereld. Je zult nauw samenwerken met het verkoopteam om de behoeften van klanten te begrijpen en oplossingen op maat aan te bieden. Het is belangrijk dat je bereid bent om 30% van je tijd wereldwijd te reizen, waarbij regio's worden verdeeld tussen verkopers. Ervaring in de verkoop van high-tech machines of investeringsgoederen, of in de maakindustrie, is een vereiste.

Baanaanbod
· Vast bruto jaarsalaris tussen 50.000€ en 80.0000€ (afhankelijk van je ervaring en kennis) · Een uitdagende functie bij een internationaal gerenommeerd bedrijf. · Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.· Een dynamische en innovatieve werkomgeving.· De kans om te werken met geavanceerde technologieën en oplossingen in de textielindustrie.· Tal van extralegale voordelen. · Wagen met tankkaart. · Gezonde work-life balans met 38 vakantiedagen! · 1 x per week thuiswerken.

Functie-eisen
· Master in Elektromechanica/ Mechanica. · Ervaring in de verkoop van high-tech machines of investeringsgoederen, of in de maakindustrie.· Bereidheid om 30% van de tijd wereldwijd te reizen. · Talenkennis: NL & ENG (andere talen zijn een plus) .

Bedrijfsprofiel
Je komt te werken bij een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van machines en systemen voor de textielindustrie. Het bedrijf is meer dan 150 jaar geleden opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in België. Het staat wereldwijd bekend als een toonaangevende leverancier van geavanceerde textielmachines en -technologieën.

Gerelateerde zoekopdrachten

Sales MedewerkerSalaris Sales Medewerker
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in