+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harlingen.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Harlingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever Bouwbedrijf Jelle Bruinsma begon ooit als een eenmanszaak aan huis, inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot aannemersbedrijf met ruim 60 medewerkers. Bouwbedrijf Jelle Bruinsma richt zich dagelijks op de woningbouw, utiliteitsbouw, restauratie, renovatie, agrarische bouw en nieuwbouw, maar ook doen ze klein onderhoud. Bouwbedrijf Jelle Bruinsma beschikt over een eigen timmerwerkplaats waarin ze ramen, kozijnen en deuren voor renovatie en restauratie produceren. Het kleine werk heeft Bouwbedrijf Jelle Bruinsma groot gemaakt, dit blijven ze dus ook altijd doen.


Bedrijfscultuur

De mentaliteit binnen de organisatie is no-nonsense, samen de schouders eronder en de klanten zo goed mogelijk van dienst zijn, meedenken met de klanten en voor elke klant een oplossing op maat, dat is waar Bouwbedrijf Jelle Bruinsma voor staat. Van origine is Bouwbedrijf Jelle Bruinsma een familiebedrijf, dit is ook de sfeer die er heerst. Samen met je collega’s heb je korte lijntjes en een gezelliger, informele werksfeer.

Ben jij iemand die graag de touwtjes in handen heeft, optreedt als aanspreekpunt en kun jij goed communiceren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wanneer de opdracht is binnen gehaald en de werktekeningen klaar zijn, is het aan jou als werkvoorbereider om er voor te zorgen dat de timmerlieden op de bouw zonder problemen kunnen starten. Als werkvoorbereider maak je een juiste projectplanning, stem jij deze af met de timmerlieden en onderaannemers en verzorg jij de inkoop van het juiste materiaal. Voor en tijdens de bouw zorg jij als werkvoorbereider dat alles passend en op tijd op de bouw aanwezig is. Tijdens de gehele opdracht onderhoud jij contact met de uitvoerder en de projectleider over de voortgang van het project. Als werkvoorbereider zorg jij er voor dat een ieder die daar belang bij heeft op de hoogte is van te ontwikkelingen van het project. Is er een uitdaging? Geen probleem, hier heb jij een oplossing voor!
 


Functie eisen

Wie ben jij?
- Minimaal een afgeronde MBO opleiding bouwkunde
- Kennis van AutoCAD 

Competenties
- Nauwkeurig 
- Communicatief vaardig
- Teamplayer

Bouwbedrijf Jelle Bruinsma biedt;
- Een leuke en uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met een open cultuur
- Een verantwoordelijke functie met volop ruimte op zowel organisatie- als op persoonlijk gebied
- Een team met leuke collega’s
- Marktconform salaris op basis van jouw ervaring
- Laptop van de zaak
- Flexibele arbeidstijden 
- Een werkweek van 40 uur (32-36 uur is bespreekbaar)

Headhuntersteam verzorgt voor Bouwbedrijf Jelle Bruinsma exclusief de werving en selectie. Geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de (meeste) functie eisen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Ytsen Bijlsma, consultant Bouw en Civiel bij Headhuntersteam, 058 – 216 15 82 of  06 - 40 48 05 28 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in