+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harlingen.
Laad meer vacatures

BBL werken en leren in de techniek Harlingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract

Vacatureomschrijving

Geld verdienen en ook nog eens een MBO-diploma behalen! Dat klinkt perfect toch? Helemaal als jij van techniek houdt en graag iets doet met jouw handen. Met een technische BBL opleiding van Maintec leer jij een technisch vak door 4 dagen te werken bij een bedrijf in Harlingen. Jij kiest zelf een richting die jij leuk vindt en wij regelen de passende werkplek voor jou!


Waar ga je werken?

Jij gaat via Maintec werken bij een van onze technische partners in Harlingen. Dit kan een groot bedrijf zijn met meer dan 100 werknemers, maar ook een klein lokaal familiebedrijf met 10 collega’s. Wij helpen jou aan een passende BBL werk- en leerplek, die bij jou past, waar jij de juiste begeleiding krijgt en waar jij je kan ontwikkelen tot een echte vakman! Tijdens een eerste kennismaking gaan wij met jou in gesprek om jouw wensen en interesses in kaart te brengen. Daarna gaan wij op zoek naar een opdrachtgever die daar bij past! Maintec heeft een aantal gave BBL werk- en leerplekken beschikbaar en een groot technisch netwerk. Er zit vast een bedrijf tussen wat jou aanspreekt!


Wat ga je doen?

Techniek is overal! Denk maar eens aan je eigen leven. Je wekker gaat, je doet het licht aan, neemt een warme douche, zet een kop koffie, scrolt nog even door je tijdlijn op social media en vervolgens stap je in de auto richting de stad. In dit uurtje ben je al tientallen verschillende technieken tegengekomen. De wereld draait om techniek en in dit BBL opleidingstraject is het mogelijk om daar een bijdrage aan te leveren.

Maar wat ga je dan precies doen? Dat is afhankelijk welke richting jij kiest. Jij kan gaan sleutelen aan voertuigen, leren lassen, werken op de bouw, of misschien lijkt het jou wel heel gaaf om storing op te lossen van een grote machine! Alles is mogelijk, want in dit BBL werken en leren in de techniek opleidingstraject word jij opgeleid tot een technisch specialist in een richting naar keuze. Jij gaat 4 dagen werken bij een technisch bedrijf in Harlingen en leert het vak door te doen. De andere dag in de week ga jij naar school waar jij een technische

MBO-opleiding naar keuze gaat volgen. In 2 tot 3 jaar tijd behaal jij je MBO-diploma waar jij ook nog eens voor betaald wordt! Maintec biedt onder andere de volgende opleidingstrajecten aan:

  • Mechatronica
  • Elektrotechniek
  • Installatietechniek
  • Bedrijfsautotechniek
  • Metaalbewerking / Lassen
  • Service & Onderhoud
  • Werktuigbouwkunde
  • Scheepsbouw

Wil jij graag werken en leren in de techniek, maar staat de technische richting die jij wilt doen er niet tussen? Of weet je nog niet zo goed wat je wil? Geen probleem! Maintec bespreekt graag met jou alle mogelijkheden en denkt met jou mee!


Wat verwachten wij van jou?

Om te kunnen starten met dit BBL werk en leertraject heb jij onlangs je vmbo-diploma behaald en ga je september starten met een technische mbo-opleiding op mbo-niveau 2, 3 of 4. Volg jij al een technische opleiding en ben jij opzoek naar een BBL werk- en leerplek? Reageer dan ook vooral!

Daarnaast neem jij het volgende mee:

- Techniek is echt jouw ding! Jij vindt het gaaf of dingen te maken of te sleutelen.

- Ervaring is niet nodig. Wel een doeners mentaliteit en een leergierige en gemotiveerde instelling.

- Je woont in de nabije omgeving van Harlingen.

Ben jij de technici van de toekomst en herken jij jezelf helemaal in bovenstaand profiel? Reageer dat snel via de sollicitatie button. Heb je vragen over deze vacature of wil je gewoon graag wat meer weten? Neem dan contact op met Marloes via 06 48 801 159. Solliciteren via Whatsapp is ook mogelijk!


Wat kun je van ons verwachten

Wij zorgen voor een gave BBL werk- en leerplek waar jij je diploma gaat halen, maar tussentijd ook een goed salaris gaat verdienen. Maintec begeleid jou van a tot z en de leermeester in de praktijk gaat er voor zorgen dat jij je ontwikkelt tot een vakman. Even alle voorwaarden op rijtje:

  • Een salaris tussen de €800 & €2500 bruto per maand afhankelijk van leeftijd en richting
  • Maintec betaald jouw gehele opleiding + studio benodigdheden
  • Een contract voor de duur van je opleiding met uitzicht op een vast contract
  • Goede begeleiding van een ervaren monteur die jou het vak in de praktijk gaat leren
  • Studiebegeleiding en ondersteuning van jouw eigen Maintec coach gedurende de opleiding
  • Goede reiskostenregeling en 25 vakantiedagen
  • Nog niet uitgeleerd? De mogelijkheid om een vervolgopleiding te volgen of leuke cursussen op kosten van Maintec.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in