+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harlingen.
Laad meer vacatures

BBL leerling metaal Harlingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • BBL / Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken met je handen en wil je meer leren over metaalbewerking? Bij ons kun je aan de slag op een scheepswerf in Harlingen. Hier werk je aan verschillende projecten en kun je kiezen of je wilt specialiseren in lassen of allround werk in de metaal. Je krijgt de kans om te groeien en cursussen te volgen, allemaal op onze kosten. En elke donderdag is er een viskar voor een lekker hapje! Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Lassen, branden, samenstellen, tekeningen lezen en nog veel meer! De wereld van de metaalbewerking is alles behalve saai! Heb jij je vmbo diploma examens (bijna) achter de rug en wil jij daarna graag een BBL opleiding gaan volgen in de metaal? Kom dan werken en leren bij deze scheepswerf in Harlingen!🚢🛠️


Waar ga je werken?

Welkom bij deze gave scheepswerf in Harlingen, waar we grote schepen onder handen nemen, klussen en ze in topvorm houden! Hier werk je niet alleen met goed gereedschap, maar ook in een gezellig team aan allerlei uitdagende projecten. Of het nu gaat om een internationaal vrachtschip of een veerboot, elke dag brengt weer iets nieuws met zich mee. En weet je wat het leukste is? We houden niet alleen van hard werken, maar ook van lekker lachen! Tijdens de lunchpauze chillen we in de kantine en kun je genieten van een heerlijke kom soep of een broodje. En op donderdag? Dan staat de viskar klaar voor een een portie kibbeling!

Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om te leren en te groeien. We begeleiden je uitstekend en investeren flink in jou. Op onze kosten kun je gave cursussen volgen en al je lascertificaten behalen, zodat je je ontwikkelt tot een echte pro in het vak! Jouw eigen Maintec coach ondersteunt je hierbij van begin tot eind 🛠️⚓


Wat ga je doen?

In dit BBL-trajectavontuur word je opgeleid tot een specialist in de metaal. Je gaat vier dagen per week werken bij een grote scheepswerf in Harlingen en diverse schepen opknappen en repareren. Op de vijfde dag van de week ga je naar school, waar je de MBO-opleiding '(allround) medewerker productietechniek' gaat volgen. In deze opleiding mag je zelf kiezen of je je gaat specialiseren in lassen of allround werkzaamheden in de metaal. En het leuke is, je schooldag wordt gewoon uitbetaald!

Maar wat houdt dit BBL traject eigenlijk in? Je gaat alles leren over metaal bewerken en het herstellen en repareren van grote schepen. Zo leer je lassen, samenstellen vanaf tekening, slijpen, branden, boren en zagen en nog veel meer dingen die je met metaal kunt doen! Je bent zowel op het schip als in de werkplaats aan het werk en elk project is weer anders. Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen. Je hebt veel toffe collega's om je heen en een eigen leermeester begeleidt je en geeft je alle ruimte om te oefenen en te groeien! 🚢🔥"


Wat verwachten wij van jou?
  • Jij bent een doener, werkt graag met je handen en vindt het niet erg om buiten te werken
  • Je hebt je VMBO examens (bijna) klaar en wilt daarna graag een opleiding volgen in de metaal!
  • Je bent nieuwsgierig en leert graag nieuwe dingen!
  • Je woont in Harlingen of bent bereid om naar Harlingen toe te reizen
  • Je spreekt goed de Nederlandse taal (B1 niveau of hoger)

Zie jij je zelf al helemaal werken aan deze gave schepen? Solliciteer dan direct en start in augustus met dit BBL traject in de metaal. Ben je al eerder beschikbaar? Dan is het mogelijk om van te voren vakantiewerk te doen!🧑‍🔧


Wat kun je van ons verwachten
  • Salaris! Je ontvangt het minimum loon voor jouw leeftijd en doe je het goed? dan krijg je daar 10 procent boven op!
  • Een contract van 38 uur, je ontvangt ook salaris op jouw schooldag!
  • Geen kosten voor je opleiding: wij betalen jouw boeken, schoolgeld en alle andere benodigdheden
  • Reiskosten vergoeding
  • 25 vakantiedagen per jaar en jaarlijks in mei vakantiegeld!
  • Een tof team met leuke collega's , een vaste leermeester die jou het vak leert in de praktijk en Maintec coach
  • Naast je mbo-diploma ga jij op kosten van Maintec ook je lascertificaten, VCA en heftruck certificaat behalen. Zodat jij een echte specialiast wordt!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in