+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haulerwijk.

Woonbegeleider, haulerwijk Haulerwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bauconflex Leeuwarden

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In de rol van woonbegeleider maak je echt verschil in het leven van mensen met een beperking. Je helpt hen met dagelijkse activiteiten en zorgt voor een veilige en fijne woonomgeving. Samen met je team werk je aan zorgplannen en kijk je hoe je de ondersteuning steeds beter kunt maken. Je komt te werken in een gezellig bedrijf waar iedereen klaarstaat voor elkaar. Dit is een kans om in een hecht team te werken en echt iets te betekenen voor anderen. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Woonbegeleider gezocht voor in Haulerwijk
Ben jij opzoek naar een leuke nieuwe uitdaging als woonbegeleider? We hebben een geweldige kans bij een gezellig bedrijf in Haulerwijk voor iemand met ervaring. Lees verder, misschien is dit wel de perfecte baan voor jou!

Als woonbegeleider speel je een belangrijke rol in het leven van de bewoners met een beperking. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke ondersteuning en het creëren van een veilige en inspirerende woonomgeving, waarbij de nadruk ligt op het stimuleren van zelfstandigheid, het assisteren bij dagelijkse bezigheden en het opbouwen van vertrouwensbanden.

Je dag begint met het verlenen van individuele ondersteuning aan bewoners bij hun dagelijkse activiteiten. Dit omvat niet alleen praktische taken, maar ook het begrijpen en respecteren van de unieke behoeften en voorkeuren van elke bewoner. Hierdoor kunnen bewoners zich optimaal ontwikkelen in een sfeer van vertrouwen en geborgenheid.

In samenwerking met je collega's ben je verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van zorgplannen die aansluiten bij de individuele behoeften en doelen van elke bewoner. Je observeert gedurende de dag voortdurend de voortgang van bewoners en rapporteert je bevindingen aan het team, waardoor je in staat bent om de ondersteuning voortdurend te verbeteren en aan te passen aan veranderende behoeften.

Je komt te werken in een kleinschalig bedrijf dat het welzijn van zowel bewoners als medewerkers hoog in het vaandel heeft staan. Je zult samenwerken met een hecht team dat elkaar en de bewoners ondersteunt, en dat je warm zal verwelkomen. Denk je dat dit iets voor jou is? Reageer dan snel op deze vacature en laten we binnenkort eens kennismaken.

Gevraagd

Wat verwachten we van je?
  • Je bent bereid in het weekend en in de nacht te werken;
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO4 opleiding in een relevante richting;
  • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met de doelgroep;
Wat kan je van ons verwachten?
  • Een uitdagende en afwisselende baan;
  • Een salaris conform het CAO gehandicaptenzorg;
  • Bij goed functioneren kans op een vast contract.


Aanbod

Over Bauconflex
Wij ontzorgen mensen van het zoeken naar een geschikte werkplek en regelen werk voor vakmensen binnen de bouw, techniek, schoonmaak en industrie. Vakmensen plaatsen bij de juiste bedrijven is iets wat Bauconflex al ruim 17 jaar doet. De mouwen opstropen en met plezier aan het werk gaan, dat vinden wij belangrijk!

We hebben meer dan 600 medewerkers geholpen aan een vaste baan, dit is natuurlijk niet voor niks. Wij zijn pas tevreden als onze medewerkers tevreden zijn. Een goede plaatsing is waar Bauconflex voor staat.

Ben jij de aanpakker die wij zoeken? Solliciteer via onderstaande button of bel naar 085-0667940.

Claudia, Sylvana, Thera, Michelle, Charlene en Kris helpen jou met jouw loopbaan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in