+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Manager Kwaliteit Heelsum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Schut papier

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als kwaliteitsmanager in een fabriek van bijzondere papierspecialiteiten speel je een cruciale rol in de eindcontrole, ontwikkeling en verbetering van onze producten. Je werkt nauw samen met het team om ervoor te zorgen dat onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Je dagelijkse taken omvatten het analyseren van data, het doen van kwaliteitsvoorstellen en het coördineren van acties bij afkeur. Een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Als kwaliteitsmanager van een fabriek waar bijzondere papierspecialiteiten worden gemaakt heb je een belangrijke taak: samen met de ontwikkelingstechnoloog en de kwaliteitscontroleur zorg je voor de eindcontrole van al onze producten én voor de ontwikkeling én verbetering ervan.

Hoe ziet je dag eruit?
  • Je start je dag met de ochtendbespreking, je hoort de bijzonderheden over de afgelopen 24 uur en anticipeert op de komende runs. Je brieft je team en verdeelt de taken.
  • Je zorgt ervoor dat de producten (papier, tekenblocks en kaarten en vellen papier) aan de hand van specs worden beoordeeld.
  • Je analyseert data en bent proactief in het doen van voorstellen (proces en receptuur) om de kwaliteit te verhogen.
  • Samen met de productieleider en de salesafdeling stem je af wat er bij afkeur moet gebeuren. Je onderzoekt de oorzaak en doet wat nodig is om herhaling te voorkomen. Je bent dan ook de spil in de (technische) afhandeling van klachten.
  • Je werkt samen met de ontwikkelingstechnoloog aan nieuwe producten en verbetering van bestaande. Je legt nieuwe kwaliteiten met alle specs vast in de systemen.


Gevraagd

Wie ben je?
Je hebt Hbo-opleiding richting chemische technologie of Hogere Laboratorium School én inmiddels ervaring met kwaliteitswerkzaamheden- en systemen. Je kunt goed prioriteiten stellen, bent analytisch sterk en komt met goede voorstellen. Je kunt goed omgaan met verschillende belangen, kent de dynamiek van een kwaliteitsafdeling. Het is een voordeel als je ervaring hebt in de maakindustrie en het liefst heb je een chemisch/technische achtergrond.

Aanbod

Wat kunnen we bieden
Een gezond bedrijf waar een informele sfeer heerst. Daarnaast bieden we jou uitstekende arbeidsvoorwaarden w.o. een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, 8,33% vakantietoeslag en minstens 25 vakantiedagen, 12 ADV dagen en een goede reiskostenvergoeding.
Informatie en sollicitatie
Stuur je cv en een korte motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ook voor ioor inhoudelijke informatie over de functie kun je bij haar terecht, zij zal je terugbellen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse in onze organisatie!

Schut Papier is een ruim 400 jaar oude papierfabriek in Heelsum. Met ca. 40 medewerkers maken we ons beroemde kunstenaarspapier en onze innovatieve en klantspecifieke kwaliteitspapieren. Hierin verwerken we bio-based restmaterialen zoals jeans- en cacoavezel. Duurzaamheid is voor ons belangrijk: niet alleen hergebruiken we materialen maar ook wekken we een groot deel van onze energie zelf op d.m.v. zonnepanelen. We zijn onderdeel van een vooraanstaand Frans moederbedrijf en financieel gezond. En we houden niet van paarse krokodillen.



Uren

32 - 38 uur
In overleh nader te bepalen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in