+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heemskerk.

Projectontwikkelaar Bouw Heemskerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Connetix

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van projectontwikkeling en calculatie in een veelzijdige rol waarbij je zowel individueel als in teamverband werkt aan innovatieve bouwprojecten. Geniet van een prettige werksfeer met een no-nonsense mentaliteit, ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, en de kans om met de nieuwste technieken te werken. Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salaris en de mogelijkheid om elke dag bij te dragen aan de realisatie van unieke bouwprojecten. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar om je carrière een vliegende start te geven? Als startende Projectontwikkelaar krijg jij de kans om je talenten te ontwikkelen in een dynamische rol waarin je zowel bezig bent met projectontwikkeling als calculatie. Van het ondersteunen bij het ontwikkelen van bouwprojecten tot het maken van kostencalculaties, hier krijg je de kans om te groeien en te bloeien. En dat alles met een salaris tussen €2500 en €3300 op basis van een fulltime werkweek!


Wat worden je voorwaarden als Projectontwikkelaar?

Wij vertrouwen erop dat je uitblinkt als startende Projectontwikkelaar, daarom bieden we op basis van een 40-urige werkweek:

  • een leuke en veelzijdige baan in een dynamisch en groeiend bedrijf
  • prettige werksfeer met een no-nonsens mentaliteit
  • ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • werken aan innovatieve en uitdagende projecten met de nieuwste technieken
  • een salaris van €2500 tot €3300
Wie ben jij?

In de rol als Projectontwikkelaar is het niet alleen belangrijk dat je secuur en kostenbewust te werk gaat. Het is ook belangrijk dat jij een teamplayer bent en goed communiceert met jouw collega’s en de desbetreffende stakeholders. Op deze manier weet jij waar nodig goede oplossingen te verzinnen en resultaten te boeken. Wat wordt er nog meer van jou verwacht?

  • MBO, HBO werk- en denkniveau
  • ervaring binnen de Bouwkunde
  • doelgericht, gedreven en gestructureerd
Wat ga je doen als Projectontwikkelaar?

Als startende Projectontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor alle kostprijsberekeningen. Je werkt regelmatig individueel aan bouwprojecten, maar gaat waar mogelijk ook in teamverband aan de slag. Naast dat je op kantoor aanwezig bent, zal je ook herhaaldelijk op de projectlocaties te vinden zijn, waardoor je een goed beeld krijgt van datgene waar je, je mee bezighoudt. Zo zit je niet stil en kan elke dag er weer anders uitzien. Een aantal van jouw werkzaamheden heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • je onderhoudt contacten met de onderaannemers en overige stakeholders
  • het opstellen van kostprijs calculaties
  • je verzorgt inschrijvingen en prijsaanbiedingen
  • analyseren van bestekken, werkomschrijvingen, of zelf op locatie werken om de klantwensen vast te stellen
Organisatie

Bij deze opdrachtgever staat passie voor de bouw centraal. Het team bestaat uit gedreven medewerkers die zich elke dag inzetten om werk van hoge kwaliteit af te leveren waar ze trots op kunnen zijn. Ze hechten veel waarde aan samenwerking en streven er altijd naar om het beste resultaat te behalen. Kwaliteit staat bij hun voorop, niet alleen om ervoor te zorgen dat het vastgoed er jarenlang netjes bij staat, maar ook om ervoor te zorgen dat zowel andere opdrachtgevers als de bewoners tevreden zijn met hun dienstverlening. Hun werk is goed georganiseerd, met oog voor detail, en ze streven altijd naar verbetering.


Werksfeer

Bij hun op de afdeling Bouwprojecten kom je terecht in een dynamisch team van gedreven professionals. Samen werken ze aan diverse bouwprojecten, van nieuwbouw tot renovatie. Hun doel is om hoogwaardige kwaliteit te leveren en projecten succesvol af te ronden, met oog voor detail en met aandacht voor de wensen van verschillende opdrachtgevers en bewoners. In een prettige en collegiale werksfeer zetten ze zichzelf elke dag in om het beste resultaat te behalen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in