+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

BBL Leerling Installatietechniek Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract
  • 2.150 - € 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een echte topper in wat je doet en tegelijk in staat om hard te werken? Ben je niet eerder tevreden dan wanneer je de klus voor die dag geklaard hebt? Heb je daarnaast een VMBO opleiding afgerond en ben je toe aan de volgende stap? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Bij Werk en Vakmanschap zijn wij namelijk op zoek naar meerdere leerlingen Installatiemonteurs!

Wat ga je doen?

Als BBL Leerling Installatiemonteur bij onze opdrachtgever werk je vlot, flexibel, accuraat en met oog voor detail aan installaties. En dat volgens de uitvoeringswijze en de planning die je van je Chef-Monteur hebt gekregen. Daarbij werk je goed en plezierig samen met collega’s. Omdat jij het visitekaartje bent op de werkvloer, erken je het belang van net, geordend en veilig werken.



Gevraagd

Functie-eisen

Je bent niet eerder tevreden dan wanneer je de klus voor die dag geklaard hebt. Collega’s kunnen daarbij altijd op jouw helpende hand rekenen. Je weet ook heel goed wanneer je zelf een beslissing kunt nemen of wanneer je je leidinggevende moet inschakelen. Je bent je ervan bewust dat jij het visitekaartje bent van het bedrijf waar je voor werkt. Je bent dus ook altijd correct en voorkomend naar klanten of vertegenwoordigers ervan. Hebben die een vraag waar jij het antwoord niet op weet, dan zorg jij ervoor dat zij in contact komen met je leidinggevende.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met een salaris tussen de € 2.150,00 en € 2.500,00 bruto per maand;
  • 25 vakantiedagen;
  • 13 ATV dagen;
  • Ontwikkelen in doorgroeien binnen het bedrijf is mogelijk;
  • Reiskostenregeling;
  • 8,33% vakantiegeld in de maand mei.
Interesse?
Meer informatie over deze vacature? Of ben je enthousiast geworden en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Neem voor meer info contact op met Rieuwert Braaksma van Werk en Vakmanschap. Je kan hem bereiken via telefoon/Whatsapp: 06-57801823 en mail: 


Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Bij onze opdrachtgever houden ze zich bezig met alles wat te maken heeft met verwarmen, koelen en ventileren. Ze integreren klimaatsystemen in gebouwen en creëren de juiste balans tussen alle klimaatfuncties met slimme meet- en regeltechniek. Daarbij geldt, hoe beter zij het werk doen, hoe comfortabeler mensen straks kunnen wonen en werken. Ook installeren ze klimaattechnieken in medische ruimten als operatiekamers en laboratoria. Onze opdrachtgever is een integrale technische dienstverlener die bestaat uit 5 complementaire businessunits. Elkaar inspireren en motiveren, dat is waar zij in geloven. Bij onze opdrachtgever zijn alle 200 medewerkers trots op wat ze doen en wat ze in al die jaren bereikt hebben. Tegelijk zijn ze ook nuchter. Liever dan dat ze heel hard van de daken roepen dat ze goed zijn, bewijzen ze dat elke dag opnieuw. Daarom gaan ze er iedere dag vol energie tegenaan. Gaan ze door als het project klaar moet. En staan ze elkaar bij met advies en een helpende hand. Want je mag dan werkzaam zijn bij het bedrijfsonderdeel Woningbouwconcepten, voor alles ben je een Topper in Techniek. En die denken samen, die werken samen en die delen samen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in