+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Teamleider Service & Onderhoud (electrotechniek) Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

InTechniek.com

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.091 - € 5.259 p/m
  • Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Dit soort rollen komen niet vaak voorbij, teamleider van een nieuw team specialisten waarin er volop ruimte is voor ondernemerschap! Jij als daadkrachtig leidinggevende, kan mensen motieren en volwaardig gesprekspartner zijn voor klanten. Oftewel; deze functie heeft het allemaal! IJssel heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden te bieden. In ruil daarvoor heb jij de drive en de kennis van electrotechniek en de industrie te bieden. Ben jij klaar voor dé teamleidersrol?

WAT GA JE DOEN?

Als teamleider ga jij de E&I (elektrotechniek en instrumentatie) dienstverlening opbouwen in jouw regio. Hiervoor mag jij een team van E&I specialisten samenstellen. Met jouw team ga jij bestaande klanten van de vestiging laten groeien op gebied van E&I service en onderhoud. Je wordt verantwoordelijk voor nieuw te ontwikkelen klanten. Ambitie van IJssel is om hun klanten op E&I gebied hoogwaardige service te kunnen bieden die zij vanuit hun bestaande service & onderhoud gewend zijn.

IJssel wil een team van E&I monteurs en technici die zij bij klanten kunnen gaan inzetten op onderhoudsklussen, daarnaast wilt Ijssel ook projecten uitvoeren in hun op te richten E&I werkplaats. Voor het gehele traject ben jij de aanjager.

Technische kennis van elektrotechniek en instrumentatie is een belangrijke factor in deze functie. Je bent op inhoud een volwaardig gesprekspartner voor de klant en voor jouw team. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden veilig, met de juiste kwaliteit en binnen de afgesproken tijd worden uitgevoerd. Na afronding van de opdracht volgt er een evaluatie, waarbij je doorlopend kijkt naar verbetering en optimalisatie van onze dienstverlening. Niet voor niks vormt verbeteren de basis van het IJssel-DNA.

HET TEAM

Je gaat met hulp van de Business Unit Manager jouw team opbouwen. Er werken momenteel 1 werkvoorbereider E&I en 5 elektromonteurs in de service, die starten in jouw team. Verder werk je nauw samen met de bestaande organisatie op gebied van commercie, bedrijfsbureau en de mechanische afdeling. In totaal werken er in Heerenveen ongeveer 60 collega’s.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

In de rol van Teamleider E&I is ondernemerschap van groot belang. Je wordt de kartrekker in de regio en daarmee het gezicht van onze E&I serviceafdeling. Je bent daadkrachtig en weet jouw team te motiveren.

  • een afgeronde MBO-4/HBO opleiding in richting van Meet- en regeltechniek, Elektro- en instrumentatie;
  • minimal 5 jaar relevante werkervaring;
  • een VCA-VOL certificaat;

WAT HEEFT IJSSEL JOU TE BIEDEN?

Je krijgt de verantwoordelijkheid over een team van specialisten en mag ervoor zorgen dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren en zichzelf verder ontwikkelen. Vanuit de Business Unit wordt je onderdeel van een groter team, zodat jullie met elkaar het totaalpakket kunnen leveren aan de klant.

Verder biedt Ijssel:

  • Salaris tussen € 4091,- en € 5259,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring);
  • Functie voor 32-40 uur;
  • 40 vrije dagen;
  • Volop mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen en trainingen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Fietsplan;
  • Winstdeling bij goede resultaten;
  • Goed pensioen (PME);
  • Twee ker per jaar een leuk evenement en in de zomer vieren wij ons 30 jarig bestaan waarbij Ijssel groots uitpakt.

OVER IJSSEL

IJssel is het technische brein achter productieverbetering. Van ontwerp tot realisatie en onderhoud dagen opdrachtgevers Ijssel uit om technisch talent in te zetten en te ontwikkelen. IJssel Technologie onderhoudt de productielijnen van klanten en zorgt dat deze blijven draaien. Dit doen zij al meer dan 25 jaar voor mooie opdrachtgevers. Zo werken ze vanuit de vestiging in Heerenveen o.a. voor en op diverse locatie van Friesland Campina, Frisia Zout in Harlingen, Omrin in Oudehaske, Van Vuuren in Grou en Douwe Egberts in Joure.

INTERESSE?

Heeft deze functie jouw interesse? Of heb jij nog vragen om jouw interesse te bepalen? Neem vrijblijvend contact met ons op, Arnold staat voor je klaar.

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.   06 – 53 33 51 21

Appen, bellen of mailen, we komen graag met jou in contact. Krijg je de voicemail? Geen paniek, we bellen je zo snel mogelijk terug.

Is dit niet helemaal dé baan voor jou maar sta je wel open voor een andere uitdaging? Ook dan komen we graag met jou in contact. Met ons grote netwerk in het Noorden binnen de techniek denken we graag met je mee.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in