+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Maintenance engineer Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

www.bureautechniek.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.800 - € 5.250 p/m
  • Winstdeling

Vacatureomschrijving

Wil jij een cruciale rol spelen in het ontzorgen van klanten, het optimaliseren van productieprocessen en het leiden van onderhoudsprojecten? Dan is de functie van maintenance engineer echt iets voor jou! Lees hieronder voor meer informatie.

Wil jij een cruciale rol spelen in het ontzorgen van klanten, het optimaliseren van productieprocessen en het leiden van onderhoudsprojecten? Dan is de functie van maintenance engineer echt iets voor jou! Lees hieronder voor meer informatie.

Als maintenance engineer speel je een cruciale rol in het ontzorgen van verschillende klanten en het optimaliseren van productieprocessen. Je zorgt ervoor dat de gewenste doelstellingen uit de productie worden gehaald door het effectief inrichten en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Je adviseert en regisseert het onderhoudsmanagement en -projecten, waarbij je leiding geeft aan het onderhoudsteam. Daarnaast ontwikkel en implementeer je nieuwe methodieken en diensten op het gebied van onderhoudsmanagement om de kwaliteit en prestaties te verbeteren. Je monitort onderhoudsprestaties en analyseert gegevens om trends en verbetermogelijkheden te identificeren. Ook los je technische vraagstukken op en implementeer je oplossingen om productie-uitval en stilstand te minimaliseren. Je onderhoudt contacten met klanten en leveranciers om de klanttevredenheid te waarborgen en afspraken na te komen. In deze dynamische rol ben je betrokken bij diverse werkzaamheden en draag je bij aan het optimaliseren van de productieprocessen en het succes van het onderhoudsmanagement. 

Als maintenance engineer begint je werkdag met het doornemen van de onderhoudsplanning en het verdelen van taken. Je voert gepland onderhoud uit, lost storingen op en stemt af met productie en leveranciers. Je analyseert onderhoudsgegevens, implementeert verbeteringen en geeft leiding aan het team. Aan het einde van de dag evalueer je de werkzaamheden en draag je over aan de volgende ploeg.


Over het bedrijf

Dit bedrijf is een grote speler op technisch gebied in Nederland. Ze werken dagelijks samen met hun klanten aan het verduurzamen, ontwikkelen, installeren en onderhouden van de meest energie-efficiënte en milieuvriendelijke installaties. Dit bedrijf is enorm innovatief op het gebied van kennis en vakmanschap van hun werknemers. De kernwaardes binnen dit bedrijf zijn gedreven, leergierig, verantwoordelijk en ambitieus.


Wat wij bieden
  • Eventuele opleidingen en trainingen worden aangeboden voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een gezellig, ambitieus en creatief team die per kwartaal eens bij elkaar komen, denk aan een BBQ of kerstdiner;
  • Goede arbeidsvoorwaarden onder andere reisuren en -kostenvergoeding;
  • 25 vakantiedagen;
  • Een winstdelingsregeling.
Wat wij vragen
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Drie of meer jaren ervaring gericht op onderhoud- of asset management;
  • Kennis van softwareprogramma's en processen zoals SGA, RCM of FMEA.
Overige informatie

Wil jij meer weten over de functie of dit bedrijf? Bel dan naar Robertinus Reitsema (+31 6 21209101), hij geeft je graag meer informatie! 

Past deze functie niet helemaal bij jou? Geen probleem, niet alle vacatures staan op de website. Bel naar 0513 745081 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. dan helpen wij je met de zoektocht naar jouw passende baan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in