+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Calculator aannemer Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Deze aannemer richt zich op nieuwbouw, verbouw en onderhoud, utiliteitsbouw en zorgcentra. Elk project en elke klant is belangrijk, ze worden allemaal gelijk behandeld. Er werken allround timmerlieden en dat maakt dat ze zich kunnen richten op het brede aspect in de bouwsector. Dit maakt hun werk divers en aantrekkelijk, in de loop der jaren hebben ze dan ook een schat aan ervaring opgebouwd.


Bedrijfscultuur

Bij deze aannemer staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Binnen het bedrijf kent iedereen elkaar, dit zorgt voor een hechte band binnen het personeel. Er heerst een open en informele sfeer. Het is een bedrijf die volop in groei en ontwikkeling is, en waar je jezelf kan ontwikkelen als bouwkundig professional.

Heb jij enige ervaring op gebied van calculatie en wil je graag betrokken worden bij het gehele bouwproces? Dan is deze vacature wellicht geschikt voor jou! 

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een calculator voor de nieuwbouw en verbouw. Onze opdrachtgever heeft een grote diversiteit aan projecten. Zowel projecten op zakelijke als particuliere markt behoren tot het pakket. Het calculeren is de hoofdtaak, maar ze zoeken iemand die verder kijkt en daarom is de functie in combinatie met projectbegeleiding. Als calculator ben je een belangrijk aanspreekpunt binnen het bedrijf en moet je timmermannen, leveranciers en klanten goed te woord kunnen staan. 

Als calculator bereken je de risico’s en signaleer je knelpunten van projecten. Je bent een slimme rekenaar die zijn handen niet omdraait voor calculaties en ramingen. Je bewaakt de kosten van het project, je blijft betrokken bij het project tot het einde, dit doe je in goed overleg met de werkvoorbereider / projectleider. Tevens doe je opnames van projecten en sluit je aan bij klantgesprekken. 

Als calculator ben je niet alleen maar aan het calculeren, maar vanwege opvolging in de toekomst zal de nadruk er wel op liggen. Als team werk je gezamenlijk aan de projecten. Kwaliteit van het werk en tevredenheid bij opdrachtgevers staat hoog in het vaandel.
 


Functie eisen

•   MBO/ HBO werk- en denkniveau richting bouwkunde
•    Relevante werkervaring in een soortgelijke functie
•    Kennis en ervaring van het Admicom pakket is een pré

Competenties;
•    Communicatief sterk
•    Nauwkeurig
•    Stressbestendig
•    Initiatiefrijk

Geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de (meeste) functie eisen? Wacht dan niet met reageren! Bij vragen of meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ytsen Bijlsma, consultant Bouw en Civiel bij Headhuntersteam, 058 – 216 15 82 of  06 - 40 48 05 28 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in