+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Senior Medewerker Financiën Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiselect

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Multiselect

Gevraagd

 • Fulltime
 • MBO of hoger
 • Senior

Aanbod

 • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

Als Senior Medewerker Financiën ben jij de sleutel tot succes voor onze projecten. Je werkt samen met ervaren collega’s om de financiële aspecten van onze projecten in goede banen te leiden. Jij: 

 • Optimalisatie van Processen: Continu verbeteren en stroomlijnen van financiële administratieve processen.

 • Dagelijkse Financiële Handelingen: Uitvoeren en beheren van dagelijkse financiële activiteiten, waaronder debiteuren- en crediteurenbeheer, en bankzaken.

 • Administratieve Handelingen: Verwerken van diverse financiële transacties, zoals memoriaalboekingen, correctieboekingen en betaalopdrachten.

 • Subadministraties: Beheer van financiële subadministraties, waaronder debiteuren, crediteuren en leningen, inclusief invordering en het deurwaardersproces.

 • Systemen: Controleren van de aansluiting tussen subsystemen en Key2 Financiën, inclusief het aflopen van tussenrekeningen en bankzaken.

 • Specifieke Financiële Taken: Uitvoeren van gespecialiseerde financiële taken, zoals treasury en fiscale aangiften.

Bovendien werk je mee aan offertes en planningen en ondersteun je onze projectleiders met jouw deskundig financieel advies. Jouw analyses en advies zijn cruciaal voor de financiële planning van onze projecten.


Functie eisen
 • In de afgelopen 7 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het optimaliseren van financieel administratieve processen.
 • In de afgelopen 7 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in het werken op een financiële administratie bij een gemeentelijke organisatie.
 • Minimaal MBO4 diploma


Bedrijfsomschrijving

In deze senior rol speel je een cruciale rol in het optimaliseren en effectief uitvoeren van onze financiële administratieve processen. Jouw expertise en proactieve aanpak zijn gericht op het doorlopend verbeteren van deze processen. Je kijkt mee met de medewerkers van de financiële administratie en adviseert de teamleider over verbetermogelijkheden. Naast deze nadruk op procesoptimalisatie, draag je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse uitvoering van financiële handelingen. Dit samen met de 7 collega's die binnen de financiele administratie werkzaam zijn. Dit omvat onder andere de debiteurenadministratie en -beheer. Het verwerken van bankafschriften, het verwerken van memorialen en journaalposten, het beheer van tussenrekeningen, het beheer van investeringen en activastaat, het verzorgen van aangiften (BTW/BCF/IV3), het verwerken van begrotingswijzigingen en bijdragen in de P&C cyclus.Bij Multiselect Publiek bieden we je een competitief salaris, een aantrekkelijk keuzebudget en volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. En laten we niet vergeten dat je werkzaam zult zijn in een branche die een positieve impact maakt op de wereld.Klinkt dit als de kans waar je op gewacht hebt? Zet dan nu de stap en wordt Senior Medewerker Financiën en neem contact op met Karst Sieffers via 06 - 82 29 87 18 of stuur een mail naar [email protected]. Bouw mee aan de duurzame toekomst van Nederland en pak deze kans!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in