+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Catering medewerker Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Bus (D)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 p/u

Vacatureomschrijving

Hé jij daar! Ben jij niet vies van een beetje smaakavontuur en heb je altijd al een ster willen zijn in de wereld van bedrijfscatering? Luister dan goed, want wij hebben een te gekke kans voor jou, en jij wordt betaald vanaf het moment dat jij vertrekt van huis! 🍔🥗

Wat bieden wij jou
  • Een lekker salaris van € 13,27 per uur.
  • Werken met mensen en eten. De leukste combinatie.
  • Reiskosten èn reistijd vergoed. WAUW!
  • Werken op de gezelligste plekken.
  • Elke week jouw verdiende loon op je rekening.
Wie ben jij

Jij bent een cateringmedewerker met een stralende glimlach, zelfs als je een mini-food fight moet oplossen. Jij bent wel wat gewend, met jouw ervaring in de catering. Verder is het handig als je het volgende in huis hebt:

  • Een vlotte wagen en een rijbewijs om je culinaire missie te volbrengen.
  • Reisbereidheid, want je gaat het hele gebied rond Heerenveen ontdekken.
  • Flexibiliteit.
Wat ga je doen

Als regionale cateringmedewerker ga jij aan de slag op verschillende locaties in Noord Oost-Nederland. Hier ga je aan de slag in de catering. Jouw dienst begint in de ochtend. Samen met jouw collega's drink je een kop koffie of thee en maak je een taakverdeling. Je belegt broodjes, maakt salades en zorgt voor gevulde koelingen. Is er genoeg koffie? Ligt het buffet er goed bij? Laat de gasten maar komen!

Terwijl de gasten binnenkomen, sta jij te stralen achter de counter. Jouw gasten pakken een dienblad en komen naar jou toe om iets lekkers uit te kiezen. Je maakt gezellig een babbeltje met jouw gasten en je geeft ze advies. Leuk! Je checkt regelmatig of er nog genoeg servetjes en bestek aanwezig zijn.

Zodra jouw gasten klaar zijn met eten is het tijd voor een goede schoonmaak. Je maakt de tafels schoon en leegt een prullenbak. Je helpt je collega's met de keuken en springt nog even bij in de spoelkeuken. Is alles schoon? Dan zit jouw werkdag er op. Dat vloog voorbij! Je stapt in de auto en krijgt betaald tot je thuis bent. Super!

Er zijn diensten van maandag tot vrijdag.

Waar ga je werken

Jij komt te werken voor het leukste uitzendbureau van Nederland, Tempo Team Hospitality! Wij werken met cateraars met karakter. Met flair en flair (ja, dubbelop!) maken we memorabele ervaringen. Ready to spice up your career? 🍕🍱

Sollicitatie

Dus, sta jij te popelen om de bedrijfscatering scene in en rondom Heerenveen te veroveren? Ben jij de foodie met een rijbewijs die wij zoeken? Wacht dan niet langer en serveer ons je CV met een korte, krachtige motivatie waarom jij de ultieme regio kracht bent. Let’s dish it out! 🔥🍴

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in