+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Bordesmedewerker in de vakanties Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 17 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Heb je zin om deze zomer te werken en wat extra geld te verdienen? Bij Omrin in Oudehaske kan je aan de slag. Je werkt in een leuk team en krijgt een goed uurloon. Ook krijg je reiskostenvergoeding. Je taken zijn het ontvangen van chauffeurs en zorgen dat alles op het bordes goed loopt. Omrin is een heel duurzaam bedrijf dat afval scheidt en hergebruikt. Ze werken elke dag aan een schonere wereld. Dit is je kans om deel uit te maken van dit belangrijke werk! Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb je ook zo'n zin in de vakantie en wil je graag wat extra geld verdienen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Bij Omrin in Oudehaske kan je deze zomer namelijk aan de slag. Zo kan je optimaal genieten van je vrije tijd én toch nog wat extra centjes verdienen.

wat bieden wij jou
  • € 17,00 bruto per uur
  • een leuke baan voor je cv
  • werken tussen 06:00 - 18:00
  • werken in een leuk team met een goede werksfeer
  • werken in de meivakantie en de zomervakantie
  • reiskostenvergoeding
wie ben jij

Herken je jezelf in de onderstaande punten? Solliciteer dan snel!

  • je bent in de meivakantie en in de zomervakantie beschikbaar
  • je bent beschikbaar tussen 06:00 -18:00
  • je bent minimaal 18 jaar
  • je bent woonachtig in de omgeving Heerenveen, of je hebt eigen vervoer
  • je bent fysiek in orde
wat ga je doen

Je komt te werken in ons bordes. Je ontvangt de chauffeurs die afval komen brengen en je leidt deze naar de juiste deur. Je staat via een portofoon in contact met de ploegleider van de fabriek en met de kraanmachinist. Deze communicatie is erg belangrijk om alles in goede banen te laten verlopen. Verder zorgt je ervoor dat het bordes netjes blijft en iedereen die op het bordes aanwezig is, de juiste PBM's draagt.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 06:00 - 12:00 of van 12:00 - 18:00. Je bent beschikbaar om beide diensten te werken. Daarnaast is er soms een extra dienst op de zaterdag van 08:00 - 13:00.

We zullen je inwerken in de meivakantie (week 18) zodat je in de zomervakantie helemaal klaar bent om te gaan knallen! Dit is in week 30 t/m week 35. Het is fijn als je op dat moment zoveel mogelijk beschikbaar bent. Ben je één of twee weken niet beschikbaar in de zomer, is het bespreekbaar.

waar ga je werken

Omrin is een van de duurzaamste bedrijven van Nederland. In 2020 waren ze zelfs hét duurzaamste bedrijf van Nederland! Bij Omrin wordt afval gescheiden met behulp van geavanceerde installaties. Dit zijn de de Scheidings en Bewerkings Installatie (SBI – capaciteit 300.000 ton) en de Kunststof Sorteer Installatie (KSI – capaciteit 65.000 ton). Hiermee scheiden ze niet alleen al het afval, maar produceren ze ook nieuwe grondstoffen en energie. Het uiteindelijke doel is om niets meer weg te gooien en alles te hergebruiken. Elke dag wordt er gewerkt aan een duurzamere wereld. Hun slogan is niet voor niets. Waste no more!

sollicitatie

Ben je helemaal enthousiast geworden over deze vacature en ben je de geschikte kandidaat? Solliciteer dan snel! We nemen contact op en wie weet heb je binnenkort een nieuwe, leuke baan.
Heb je een vraag over deze vacature? Stel deze dan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in