+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

BBL monteur mechatronica Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract

Vacature in het kort

Wil jij werken en leren in de techniek van de toekomst? Bij ons start je met een BBL traject tot mechatronica monteur. Je gaat aan de slag met het onderhoud, de reparatie of de bouw van machines en robots. Je werkt 4 dagen per week en gaat 1 dag naar school. We zorgen dat je bij een bedrijf komt dat goed bij je past. Je krijgt een salaris, betalen je opleiding, en je hebt kans op een vaste baan. Plus, je kunt cursussen volgen om nog beter te worden in je vak. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij werken aan de techniek van de toekomst? Kom dan werken en leren bij Maintec en start met een BBL traject tot mechatronica monteur! Samen met jouw collega's ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van verschillende machines of robots, of je draagt bij aan de bouw ervan! Dankzij jou verlopen processen weer op rolletjes! Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!


Waar ga je werken?

Jouw nieuwe werkgever is technisch bedrijf in Heerenveen die erkend is voor de opleiding die jij gaat volgen. Dat kan variëren van bedrijven in de productie, machinebouw, tot service en onderhoud. Dit kunnen zowel grote bedrijven zijn met meer dan 100 medewerkers als een kleinschalig familiebedrijf met 10 medewerkers. Tijdens onze eerste kennismakings bespreken we jouw wensen uitgebreid. Daarna gaan wij actief op zoek naar het perfecte bedrijf, die goed bij jou past en waar je goed wordt begeleid.  Voor ons staat jouw werkplezier, veiligheid en het behalen van je diploma centraal! En daar gaan wij je bij helpen! Maintec heeft een uitgebreid technisch netwerk, er zit vast iets tussen wat jou aanspreekt!


Wat ga je doen?

Als BBL-leerling mechatronica krijg je de kans om een mechanisch genie te worden bij een gaaf tech-bedrijf in Heerenveen of de nabije omgeving. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als monteur technische dienst bij een (groot) productiebedrijf, als servicemonteur in de buitendienst waar je op locatie sleutelt aan machines of aan mechanische/elektrotechnische systemen, of wellicht vind je het fantastisch om machines of robots te bouwen! In de wereld van mechatronica is werkelijk alles mogelijk! Jouw taken zijn ontzettend divers en ontzettend technisch!

Hoe werkt het? Simpel! Je werkt 4 dagen per week en gaat 1 dag per week naar school, waar je een MBO-opleiding in de mechatronica volgt op niveau 2, 3 of 4! Op het werk ga je aan de slag met allerlei machines, robots of mechanische systemen. In deze rol kom je in aanraking met diverse technische disciplines, zoals elektro, mechatronica, werktuigbouwkunde en besturingstechniek. Kortom, een veelzijdige baan waarin je je ontwikkelt tot een allround technisch talent! Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen, je wordt goed begeleid en krijgt de ruimte om te leren en te groeien!💪🔧


Wat verwachten wij van jou?
  • Jij bent gek op techniek en vindt het leuk om te (leren) sleutelen,
  • Je zit niet graag stil en werkt graag met je handen,
  • Je hebt je VMBO diploma (bijna) opzak of een technische vooropleiding afgerond,
  • Jij gaat in september starten met de opleiding mechatronica monteur - of je zit al in de opleiding en bent opzoek naar een gave BBL plek,
  • Je woont in Heerenveen of daar in de buurt, dat scheelt je een hoop reistijd!

Klaar om jouw eerste stap te zetten als mechatronica monteur? Meld je dan nu aan!


Wat kun je van ons verwachten
  • Een salaris tussen de €850 en €2.500 bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en eventuele ervaring,
  • Op kosten van Maintec je MBO diploma: wij betalen jouw schoolgeld, boeken en een laptop!
  • Een groep met toffe collega's, en goede begeleiding op de werkvloer,
  • 25 vakantiedagen per jaar en elk jaar in mei vakantiegeld!
  • Vergoeding voor jouw reiskosten,
  • Een contract voor de duur van je opleiding, daarna een vaste baan,
  • Een persoonlijke coach van Maintec die jou helpt tot aan jouw diploma.
  • De mogelijkheid om op onze kosten verschillende cursussen of trainingen te volgen zodat jij een echte vakman kan worden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in