+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.

Medewerker expeditie Blycolin Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,42 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Blycolin zoekt een nieuwe collega voor de expeditie. Hier werk je in een team dat altijd klaarstaat. Je helpt met administratief werk en het gereedmaken van bestellingen. In het begin hoed je karren en later doe je meer. Het is soms druk, dus snel kunnen werken is belangrijk. Je leert veel van je ervaren collega's. Ook werk je soms in de productie. Ervaring is niet nodig, we leren het je graag. In de zomer is het druk, dus dan liefst geen vakantie plannen. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Blycolin, al meer dan een eeuw dé specialist in textielreiniging voor hotels, recreatie en restaurants. Dag in, dag uit verzorgen ze schone en smetteloze was. Momenteel zijn ze op zoek naar een medewerker expeditie die het enthousiaste team van 6 collega's wil komen versterken. Administratief ben jij super handig en daarnaast is fysiek werk geen enkel probleem. Kom jij werken in Heerenveen bij deze wasserette?

Het team van expeditie medewerkers binnen Blycolin stralen enthousiasme uit en vormen een hecht team. Samen klaren jullie de klus. Wanneer de fabriek om 4 uur sluit, zorgen jullie er nog voor dat de laatste puntjes op de i worden gezet en worden de laatste karren klaar gezet voor de chauffeurs. Je komt in opleiding bij ervaren collega's die al lang bij Blycolin werken. Concrete werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn:

  • Registreren van schoon wasgoed (inwegen en boeken);
  • Plastic hoezen om de karren doen;
  • Opslaan van karren in de juiste vakken;
  • Verzendklaar maken van bestellingen;
  • Verrichten van licht administratieve handelingen;

Je start met het hoezen van de karren, naarmate je ingewerkt bent krijg je meer verantwoordelijkheden en word je allround inzetbaar op de gehele afdeling. Omdat het zeker in de zomer erg druk is op deze afdeling, is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en goed tegen werkdruk kunt. Wanneer het in bepaalde periodes iets minder druk is op de afdeling expeditie kan het ook voorkomen dat je bijspringt in de productie, super afwisselend dus! Ervaring voor deze fucntie is niet persé nodig, de wil om te leren is namelijk het belangrijkster. Omdat het in de zomervakantie erg druk is bij Blycolin vinden we het fijn als je buiten het seizoen om op vakantie gaat. Als je al iets geboekt hebt begrijpen we dat uiteraard, dan overleggen we wat er mogelijk is.


Functie eisen
  • ervaring in het magazijn is mooi meegenomen;
  • beschikbaar van 06:00-16:00 uur;
  • 3 of 4 dagen per week beschikbaar;
  • vakanties graag plannen buiten de de zomervakantie ( week 30 t/m week 36)
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote wasserij wat voornamelijk in de horeca sector actief is. Ze dragen graag bij aan een schone en smetteloze beleving. De Friese nuchterheid staat centraal en samen met het team wordt de klus geklaard. Dagelijks worden er 400 karren wasgoed verwerkt, flink doorpoten dus. Maar dankzij je gezellige collega's vliegt de dag voorbij! Ze zijn erg flexibel en in overleg is er veel mogelijk


Wat wij bieden

Wie bieden een fulltime functie voor 36 uur in de week waarin je aan de slag kunt van maandag tot en met vrijdag. Je werkt 9 uur per dag, concreet werk je dus 36 uur in 4 dagen. In overleg is het dus ook mogelijk om 3 dagen per week te werken. Je krijgt een vaste vrije dag, deze word in overleg met jou bepaald. Het is hierbij wel belangrijk dat je op woensdag en vrijdag in ieder geval beschikbaar bent voor werk. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 13,42 bruto per uur. Daarnaast is er een reiskostenvergoeding van €0,15 per km, tot 80 km per dag.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in