+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Allround Operator Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,44 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Droom je van een baan waarin je echt iets kunt betekenen? Bij Ausnutria in Heerenveen zoeken we een Verpakkingsoperator. Je werkt in een team en zorgt dat alles goed loopt. Je dag is nooit saai, want je werkt met verschillende machines en houdt alles in de gaten. Je maakt deel uit van een bedrijf dat belangrijk werk doet voor kindervoeding. Je krijgt een goed salaris, ploegentoeslag en reiskostenvergoeding. Plus, er zijn kansen om door te groeien. Kom jij ons team versterken? Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Droom jij van een baan als Verpakkingsoperator waarin je flink de handen uit de mouwen kunt steken? In Heerenveen hebben we bij Ausnutria de uitdaging voor jou! Voor 36 uur per week ben je bezig met verpakkingswerkzaamheden, en werk je mee aan het productieproces van onze poederproducten. Jij stelt onze machines in, signaleert afwijkingen en test de productielijnen. Jij zorgt dat alles op rolletjes loopt. Een dag als Verpakkingsoperator bij Ausnutria is dynamisch. Je werkt met diverse machines en houdt het productieproces nauwlettend in de gaten. Je voert visuele controles uit, signaleert afwijkingen en lost kleine technische verstoringen op. Als er grotere storingen zijn, schakel je de technische dienst in. Ook houd je belangrijke registraties bij en neem je monsters. Jouw rol is onmisbaar! Sta je te popelen om te beginnen? Solliciteer snel en wie weet werk jij binnenkort in het bruisende team van Ausnutria! We zijn benieuwd naar jouw talent en drive. Samen maken we het verschil, groeien we verder en bereiken we meer. We kijken uit naar je sollicitatie.

Wij bieden:

Een functie met toekomstperspectief. Het betreft een functie in een vast team waarbij er gewerkt wordt in 2 ploegen. Werken bij Ausnutria betekent enthousiaste collega's van alle leeftijden en toegankelijke teamleiders in een informele werksfeer. Je komt in aanmerking met de regels en wetgeving van de voedingsindustrie binnen een internationale organisatie waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat. - Startdatum: Op korte termijn, in overleg;
- Uurloon van € 16,44 bruto (inclusief vaste ploegentoeslag);
- Vaste ploegentoeslag van 12,21% - Reiskosten á 0,21 cent per km;
- Doorgroeimogelijkheden;
- Informele werksfeer en leuke collega's.

Wij vragen:

- Ervaring als productiemedewerker (pre) - Mbo werk- en denkniveau;
- Beheersing van de Nederlandse taal;
- Enthousiaste en leergierige werkhouding.

Waar ga je werken:

Als Verpakkingsoperator bij Ausnutria in Heerenveen, draag je bij aan onze missie om wereldwijd hét verschil te maken in baby- en kindervoeding. Je versterkt een toegewijd team waar ruimte is voor groei, respect en een vriendelijke werksfeer. Met jouw inzet zorg je voor kwalitatieve en veilige producten voor de volgende generatie. Ben jij klaar om een impact te maken en ons team te versterken? Waarom zou je ergens anders werken als Ausnutria je alles biedt wat je zoekt? In Nederland werken maar liefst 700 medewerkers op verschillende productielocaties in het land. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle. De andere productielocaties zijn gevestigd in Kampen, Ommen, Leeuwarden en Heerenveen. Op de locaties in Leeuwarden en Heerenveen zitten verpakkingsfabrieken. Hier worden de grondstoffen gemengd met melkpoeder. Het eindrecept wordt verpakt in blikken en vervolgens in dozen getransporteerd naar verschillende landen binnen en buiten Europa. Ausnutria is een organisatie met een open, nuchtere en ondernemende bedrijfscultuur. Er wordt altijd gekeken naar de verbetering op een realistische maar innovatieve manier. Zo wordt er samen gedacht aan een gezonde toekomst voor opgroeiende kinderen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in