+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Machinemonteur Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PART Techniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een team aan verschillende projecten. Je gaat zowel in als buiten het land aan de slag, soms zelfs wereldwijd. Je doet verschillende dingen, zoals het verplaatsen van machines en het bouwen van nieuwe machines op hun plek. Ook werk je veel met hijsen, transporteren en laden en lossen. Het is belangrijk dat je goed kunt organiseren. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Je wordt ingezet in teamverband op projecten in de regio, nationaal, Europees en met enige regelmaat wereldwijd. Ongeveer 40% van de tijd ben je bezig met het verplaatsen van bestaande machines en zo’n 60% met het plaatsen en assembleren van nieuwe machines op locatie. Daarnaast zijn ook hijs-, intern transport- en laad/loswerkzaamheden een belangrijk deel van de dagelijkse gang van zaken. Om deze combinaties professioneel en efficiënt voor onze opdrachtgevers te realiseren is een zeker organisatietalent onmisbaar.



Gevraagd

Wij zoeken bij voorkeur monteurs met ervaring. Je bent in het bezit van een technische opleiding of beschikt over relevante werkervaring in de machinebouw, -verplaatsing en/of machine assemblage. Uiteraard ben je flexibel, een teamspeler en ben je inzetbaar in binnen- en buitenland. 



Aanbod

Een veelzijdige functie in een boeiende en uitdagende wereld bij een moderne, groeiende en platte organisatie. Je zet elke dag met je collega’s de schouders onder variërende klussen om samen tot topprestaties te komen. Uiteraard kun je rekenen op een goed salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een fulltime dienstverband. 



Bedrijfsomschrijving

PART Techniek heeft door de jaren heen een groot netwerk ontwikkeld in voornamelijk Noord-Nederland. PART Techniek is een technisch bemiddelaar wat zich volledig richt op techniek en mogelijkheden biedt voor eenieder die toe is aan die eerste of volgende stap in zijn of haar carrière. We zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van zijn of haar carrière. Of je nu MBO-, HBO- of WO-niveau hebt. Of je nu junior, medior of senior bent. Of je nu machines bedenkt, tekent, bouwt, onderhoudt of vernieuwd. PART Techniek helpt jou om die belangrijke juiste keuze te maken!
Door onze jarenlange ervaring in, passie voor en kennis van de technische sector weten we door een laagdrempelige en persoonlijke aanpak prachtige opdrachtgevers in contact te brengen met de juiste technische professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in