+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Afvalsorteerder bruin- en witgoed Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,03 p/u

Vacature in het kort

Hou je van sorteren en wil je helpen het milieu te verbeteren? Dan is deze baan iets voor jou. Je gaat aan de slag met het sorteren van wit- en bruingoed. Dit doe je samen met een team. Het werk is soms zwaar en je wordt vies, maar je krijgt een goede opleiding. Je gebruikt ook een heftruck of shovel. Je komt te werken in een team dat goed samenwerkt. Je krijgt werkschoenen en speciale kleding. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vind jij sorteren leuk en ben je niet bang om vies te worden? Draag jij daarnaast graag bij aan een beter milieu en heb je ervaring met het rijden op een heftruck en/of shovel? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zijn wij op zoek naar een afvalsorteerder wit- en bruingoed.

Als afvalsorteerder zorg jij ervoor dat het wit- en bruingoed op de juiste manier wordt gesorteerd. Dit afval komt iedere dag binnen in zo'n 20 containers uit maar liefst 110 verschillende milieustraten. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat het afval wordt gesorteerd en de containers zo snel mogelijk weggewerkt worden. Het is belangrijk dat je het niet erg vindt om zwaar werk te doen en dat je fysiek in orde bent, dit omdat het afval voornamelijk met de hand gesorteerd wordt. Doordat het allemaal met de hand wordt gedaan, word je natuurlijk ook vies; houd hier dus rekening mee. Verder komt het sorteren van het afval erg precies, dit maakt dat je goed wordt opgeleid en mee word genomen in het proces. De bakken waar het afval in zit, wordt door middel van een heftruck en/of shovel verplaatst. Voor de veiligheid op de werkplaats is het daarom van belang dat jij een ervaren heftruckchauffeur bent.


Functie eisen
  • Per direct beschikbaar;
  • Een geldig heftruckcertificaat;
  • Een geldig shovelcertificaat is een pré;
  • Fysiek in staat om zwaarder werk te verrichten;
  • Woonachtig in omgeving Heerenveen;
  • Niet bang om vies te worden.
Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in de regio van Heerenveen en zet zich in voor het succesvol sluiten van circulaire (afval)ketens voor het welzijn van volgende generaties. Dit betekent dat de opdrachtgever actief bijdraagt aan het verlagen van CO2-uitstoot, aan minder afval en meer hergebruik van grondstoffen. Ook zorgen ze voor meer biodiversiteit en minder sociale ongelijkheid. In de strategie noemen ze bewust (afval)ketens. Om het doel te behalen zijn ze niet alleen in afvalketens actief (onze ketenpartners), maar ook in de ketens daarbuiten (communities en ecosystemen).


Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als afvalsorteerder. Je ontvangt een salaris van € 15,03 (incl. ATV) afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en je komt te werken in een erg hecht team. Daarnaast ontvang je een paar werkschoenen en een persoonlijk kledingpakket.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in