+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.

Productieplanner Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Code Deta

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • Fulltime
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.769 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van zuivelproductie bij Fonterra als Productieplanner in Heerenveen. Met een rijke geschiedenis van innovatie en technologische vooruitgang, biedt Fonterra een unieke kans om bij te dragen aan de wereldwijde zuivelmarkt. Geniet van een nuchtere en gemoedelijke werkomgeving, waar ontwikkeling centraal staat. Ontvang een competitief salaris, een eindejaarsuitkering van 5%, en de mogelijkheid tot persoonlijke groei door middel van cursussen. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Gevestigd in het mooie noorden heetten wij je graag welkom bij Fonterra! Als trotse wereldspeler op het gebied van zuivelproducten, is het de passie van Fonterra om hoogwaardige zuivelproducten te leveren over de hele wereld. Met meer dan 150 jaar ervaring in de industrie, is de plant in Heerenveen een centrum van innovatie en technologische vooruitgang. Dat het om een internationale organisatie gaat, merk je aan de vele mogelijkheden die Fonterra je kan bieden. Maar op de locatie in Heerenveen stap je binnen in een nuchtere en gemoedelijke wereld.

Fonterra zoekt een Productieplanner die verantwoordelijk is voor de vertaling van de opdrachten naar de productie. Wij nemen je graag mee in een werkdag van de Productieplanner:

Om 07:00 uur start jouw werkdag achter de computer met een bakje koffie. Je analyseert de gedraaide productie van de dag ervoor en controleert de voorraadstromen. Met deze informatie op zak begint de rest van jouw ochtend, die in het teken staat van productieoverleg. In gesprek met de Procesoperators bespreek je de storingen waar zij tegen aan zijn gelopen en welke invloed dit heeft gehad op de productie. Daarnaast heb je geconstateerd dat de voorraad te hoog is. Deze zaken neem je mee in het overleg met de Operations Manager en Process Manager. Omdat het jouw verantwoordelijkheid is dat de productie draait zoals gepland, kom je direct met een voorstel.

De rest van de middag staat voor jou in het teken van het beheren van de planning. Over een aantal maanden staat er een grote onderhoudsstop gepland. Om dit door te vertalen naar de planning heb jij contact met het commerciële team in Amsterdam, met het team van Royal A-Ware en met een aantal klanten. Tussendoor heb je overleg met een van de Procesoperators die een verzoek bij je neerlegt rondom het wijzigen van de planning. Tot slot verwerk je de productieorders in SAP en MOM. Als de belangrijkste (plannings)vraagstukken opgelost zijn, zit de werkdag er in principe weer op. Je maakt vast een planning voor de volgende dag, dan moet je namelijk de wekelijkse massabalans opmaken en ondersteunen bij een aantal productietesten. Hierna kun jij lekker van je avond gaan genieten!


Wij bieden
 • Een salaris vanaf €3.769,-
 • Een eindejaarsuiterking van 5%;
 • Ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij Fonterra. Het volgen van een cursus is geen probleem en ambitie wordt toegejuicht;
 • Een functie waarin je het verschil kunt gaan maken voor de organisatie;
 • Een organisatie waarin laagdrempeligheid, saamhorigheid en samenwerking voorop staat.
Wij vragen
 • Van de Procesoperators tot aan de Operations Managers en belangrijke klanten: jij hebt contact met alle partijen. Hierin weet jij je goed te redden, zowel communicatief als in het schakelen tussen alle belangen;
 • Jij weet ons op basis van jouw werkervaring te overtuigen van het feit dat jij kunt plannen en organiseren als geen ander;
 • Afwachten vanachter je bureau: dat past niet bij jou. Jij wilt verder kijken dan morgen en weet dat je hiervoor de organisatie in moet gaan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in