+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.

C# Developer Vermogensopbouw Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Laptop

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in de financiële wereld als C# Developer binnen een dynamisch IT-team dat software ontwikkelt voor onafhankelijke financiële adviseurs. Je speelt een cruciale rol in het optimaliseren van systemen die klanten helpen bij het beheren van hun beleggingsrekeningen. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Als C# Developer word je een essentieel onderdeel van een IT-team, bestaande uit drie mede-developers, dat zich richt op het ontwikkelen en optimaliseren van software die wordt gebruikt door onafhankelijke financiële adviseurs om beleggingsrekeningen te beheren.

Dit bedrijf functioneert als een uitgebreid netwerk van onafhankelijke financiële planners die klanten helpen bij het opstellen van financiële plannen. Deze diensten omvatten het veiligstellen van pensioenen, het beheren van vermogen na bijvoorbeeld een loterijwinst, en het adviseren over spaarmogelijkheden en langetermijnbeleggingen. Klanten kunnen via hun financiële adviseur een beleggingsrekening openen, waarna hun geld wordt beheerd door deze organisatie. Dit brengt hen in contact met het systeem dat wordt beheerd en voortdurend verbeterd door de IT-afdeling waar jij als C# Developer terecht zal komen. Dit systeem, een soort 'bankfabriek', regelt het hele administratieve proces rondom het beleggen, ondersteund door Microsoft Dynamics 365. Wat voor jou als C# Developer een vanzelfsprekendheid zal zijn. 



Gevraagd

  • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over relevante programmeerervaring in C#.NET;
  • Kennis en ervaring van Microsoft Dynamics 365 is een pré. 


Aanbod

  • Een salaris tussen de €3.000,- en de €4.500,- afgestemd op jouw kennis en ervaring;
  • Volledige pensioenbijdrage door de werkgever;
  • 24 vakantiedagen;
  • Vergoeding voor woon-werk verkeer;
  • Flexibiliteit in de mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Mede mogelijk door het verkrijgen van een laptop van de zaak;
  • Evenals een vergoeding voor de inrichting van je thuiswerkplek;
  • Toegang tot een financieel plannen voor persoonlijke financiële doelen.


Bedrijfsomschrijving

Iedereen is uniek: Elke situatie, levensstijl en daarmee zijn ook de bijbehorende uitgavepatronen anders. Met een financieel plan, goede begeleiding en passende beleggingsdiensten zal het voor een ieder mogelijk zijn om in ‘financiële rust’ te leven. En dat is precies waar deze organisatie zich dagelijks voor inzet. Vanuit Heerenveen opereert de organisatie dan ook als innovatief financieel technologiebedrijf, dat zich inzet voor het bieden van financiële stabiliteit en tevens een omgeving waarin iedereen kan groeien.Concreet ontwikkelen en beheren de experts van deze organisatie software die onmisbaar is voor het faciliteren van beleggingsprocessen. Door middel van hun systemen kunnen onafhankelijke financiële adviseurs efficiënt en veilig beleggingsrekeningen beheren, wat essentieel is voor het maken van gedegen financiële plannen voor hun cliënten. Het hart van deze systemen draait op een aangepaste versie van Microsoft Dynamics 365, die geïntegreerd is met geavanceerde C# applicaties. Dit maakt het mogelijk om complexe financiële data te verwerken en te analyseren, wat leidt tot beter onderbouwde adviezen en een gestroomlijnde gebruikerservaring voor zowel adviseurs als hun cliënten.Ondanks de formele aard van het werk vanwege de grote verantwoordelijkheid voor het beheren van klantgelden, heerst er binnen de organisatie een informele sfeer. Dit draagt bij aan een open en ondersteunende werkomgeving, waar communicatielijnen kort zijn en de bedrijfsstructuur plat is. Hierdoor worden jouw ideeën en bijdragen als C# Developer snel opgemerkt en serieus genomen, wat het een ideale plek maakt om professioneel te groeien en een significante impact te hebben. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in