+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker (0,6fte) - vrijstaande woningbouw Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SelektHuis

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij SelektHuis bouwen we unieke huizen en zoeken we een magazijnmedewerker in Sneek. Jouw taak is het beheren van het magazijn en buitenterrein. Je zorgt voor materiaal, gereedschap en transport naar de bouwplaats. Ook bestellingen en voorraadbeheer horen erbij. Als je elektrotechnische kennis hebt, is dat fijn. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en ideeën te delen. We bieden een marktconform salaris en een bedrijfsauto voor zakelijk gebruik. Samen zorgen we voor een goede sfeer en jouw thuisgevoel. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Elke woning is uniek. Jouw werk dus ook. SelektHuis maakt van een model een ideaal. We bouwen huizen voor het leven, voor families, gezinnen en stellen die op zoek zijn naar hun ideale thuis. We zijn voor onze vestiging Sneek op zoek naar een magazijnmedewerker die het magazijn gewoon super strak op orde heeft en onze bouwploegen ondersteunt met materiaal, materieel en gereedschappen voor het bouwen van vrijstaande woningen!

Wat je bij ons gaat doen
Je kerntaak is het beheer van het magazijn en het buitenterrein. Als magazijnmedewerker verzorg je materiaal- en materieelbeheer en registreer je correct de uitgifte en binnenkomst van materiaal en materieel per project en bouwploeg. Ook het transport van het materiaal en materieel van en naar de bouwplaatsen valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je hebt direct contact met onze uitvoerders en bouwploegen.
Je doet de bestellingen en zorgt voor een optimale voorraad van materialen, naast gereedschap en materieel en geeft tijdig nieuwe bestellingen door aan het hoofd centraal magazijn in Rijssen. Daar worden bestellingen gebundeld en ook vestiging overstijgend gekeken naar oplossingen. Het betreft een parttime functie, waarbij wij denken aan 4x6u of 5x5u per dag en de werktijden in onderling overleg af te stemmen zijn.

Als je beschikt over enige elektrotechnische kennis in verband met het keuren en repareren van gereedschappen, dan is dat mooi meegenomen. En liefst doen we ook de keuringen van ladders, trappen en rolsteigers in eigen beheer. Die keuringen doen we nu nog vanuit Rijssen, maar als jij daar de kennis en kunde voor hebt willen we het daar zeker met je over hebben.
Mocht er nog tijd over zijn, dan hebben de uitvoerders vaak nog wel wensen voor hand- en spandiensten. En heel incidenteel help je mogelijk onze servicemedewerker, als hij een klus uit moet voeren waarvoor hij ondersteuning nodig heeft.
Continu verbeteren is onderdeel van je functie. Elke dag wil jij weer beter zijn dan de dag ervoor!

SelektHuis. Werk(t) voor het leven.
We zijn een organisatie waarin we altijd blijven leren. We houden van ontwikkeling, van elkaar helpen en van samen verder groeien. Samen met 260 collega's bouwen we 250 unieke woningen per jaar en zijn we al veertig jaar lang de marktleider in de vrijstaande woningbouw. Om dat zo te houden zijn we op zoek naar nog meer betrokken, duidelijke en daadkrachtige medewerkers.

Thuis bij SelektHuis
Voor je ervoor kunt zorgen dat onze klanten zich thuis gaan voelen in hun nieuwe huis, moet je eerst zorgen dat je je thuis voelt op je werk. We doen er alles aan om daarvoor te zorgen. Als nieuwe collega krijg je een inwerktraject om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen bij SelektHuis. Dit traject gaat niet alleen over onze werkmethodieken maar ook specifieke kenmerken van het logistieke proces, magazijnbeheer en ons bouwproces. We denken ook aan de specifieke gezellige momenten van de vestiging. Bij ons heerst een goede sfeer en we hebben een open deuren cultuur.
Als magazijnmedewerker krijg je binnen de kaders van SelektHuis ook veel ruimte om echt jouw domein van het magazijn te maken. Je kunt kansen en ideeën bespreekbaar maken bij de vestigingsleider en ook het gaan volgen van trainingen en cursussen is bespreekbaar.
Daarnaast bieden we je natuurlijk een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, duurzame inzetbaarheid/vitaliteit en vanaf de vestiging de beschikking over een bedrijfsauto die enkel zakelijk gereden wordt). Jouw werkplek is op de vestiging Sneek en je draagt ook bij aan de voorbereiding van open huizen, informatie dagen en andere events van de vestiging. We gaan er samen aan werken dat jij hier het (t)huisgevoel van SelektHuis gaat ervaren.

Gevraagd

Wat neem je mee?
  • Je hebt een afgeronde technische of bouwkundige Mbo-opleiding en ervaring op het gebied van magazijnbeheer of logistiek.
  • Je beschikt over bouwkundig inzicht of je bent in staat om ons bouwconcept snel eigen te maken.
  • No-nonsens, initiatiefrijk, geordend en gestructureerd, naast enthousiast en praktisch denken zijn kernwoorden die op jou van toepassing zijn.
  • Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B en E en een geldig heftruckcertificaat. Heb je geen rijbewijs E en/of heftruckcertificaat? Geen probleem. Deze is noodzakelijk voor de functie. Wij betalen voor jou de opleiding.
  • Je bent digitaal vaardig, MS Office kent voor jou geen geheimen
  • Mogelijk beschik je over het certificaat ‘Keuren van elektrotechnisch gereedschap’ (NEN 3140) en “Keuren ladders, trappen en rolsteigers’ (NEN 2484) of bent bereid deze cursussen op termijn te gaan doen.
  • Je bent idealiter 4 of 5 dagen per week beschikbaar en woonachtig in de directe omgeving van Sneek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in