+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.

Accountmanager Binnendienst Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

NFP Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Stap in de rol van Accountmanager Sales Support Team en wees het kloppend hart van onze organisatie. In deze functie ben je de cruciale schakel tussen klanten, het verkoopteam en verschillende interne afdelingen. Jouw inzicht en communicatieve vaardigheden dragen bij aan optimale klanttevredenheid en de groei van ons klantenbestand. Geniet van de vrijheid om met eigen initiatieven te komen en maak het verschil! Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als Accountmanager Sales Support Team in Heerenveen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
In deze dynamische functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en collega's in de buitendienst. Met jouw communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht zorg je voor maximale klanttevredenheid en breid je ons klantenbestand verder uit. Je werkt nauw samen met het verkoopteam en bent de spil tussen klant, buitendienst en andere afdelingen binnen onze organisatie.

Wie zoeken wij?
We zoeken een leuke collega die van aanpakken weet en graag meedenkt. Je hebt een afgeronde commerciële opleiding op MBO+/HBO niveau en een paar jaar werkervaring. We vinden het belangrijk dat je klantgericht bent, nauwkeurig werkt en zelfstandig kunt plannen en organiseren.

Wat ga je doen?
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het onderhouden van contacten met klanten en prospects, het bijhouden van ons klantsysteem Perfectview, het inrichten van de FiscFree® en Fietslease applicatie, het beantwoorden van specifieke vragen over onze producten of diensten en plannen van afspraken bij klanten en prospects. De Accountmanager die wij zoeken is een “spin- in- het- web” tussen klant, de buitendienst en de andere afdelingen binnen onze organisatie. Eigen initiatief wordt hierbij gewaardeerd.

Gevraagd

Gevraagde functie-eisen
  • Afgeronde commerciële opleiding;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ondernemend en sterke communicatieve vaardigheden;
  • Klantgericht;
  • Accuraat en proactief;
  • Goed kunnen plannen en organiseren in een hectische omgeving;


Aanbod

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie in een dynamische markt, waar er volop ruimte is voor jouw eigen inbreng, initiatief en ontwikkeling. Binnen ons team hangt er een goede sfeer.

Bij wie kom je te werken?
NFP Groep is een landelijke en groeiende organisatie die al meer dan 20 jaar marktleider is op het gebied van het aanbieden van secundaire arbeidsvoorwaarden. De afgelopen jaren zijn er (nieuwe) bedrijven en/of merken met een eigen DNA en gezicht bijgekomen. Al onze diensten kunnen 'solo' ingezet worden door werkgevers, maar zijn ook een goede aanvulling op elkaar. Onder NFP Groep vallen FiscFree®, Nationale Fiets Projecten, NFP Fietslease en Trappers. Met ruim 5.000 werkgevers als klant is NFP Groep niet alleen marktleider maar ook de grootste aanbieder van secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel in Nederland.

Solliciteren?
Herken jij je in bovenstaand functieprofiel? Stuur dan je persoonlijke motivatie én CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in