+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.

Telemarketeer Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

NFP Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Wij zijn NPF Groep, de marktleider in het aanbieden van speciale voordelen aan werknemers. We zoeken een telemarketeer die graag mensen overtuigt en afspraken maakt. Je belt HR-managers om te praten over hoe wij kunnen helpen met voordelen voor hun medewerkers. Dit doe je door onze diensten uit te leggen en afspraken te maken voor onze collega's. We werken in een team waar jouw ideeën belangrijk zijn. Hou je van sales en wil je in een groeiend bedrijf werken? Dan is dit iets voor jou! Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Telemarketeer
30 - 40 uur – Standplaats Heerenveen

NPF Groep is met haar verschillende diensten marktleider in het ontzorgen van werkgevers om fiscaal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aan te bieden aan haar medewerkers. Onze diensten zijn verdeeld onder 3 merken, namelijk FiscFree®, NFP Fietslease en Trappers. Wij zijn vastbesloten om onze positie te blijven versterken en verder uit te breiden. Met een focus op vernieuwing en ontwikkeling inspelend op de behoefte van de klant streven we naar succes en blijven we onze ambities waarmaken.

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in de sales en woon je in de buurt van Heerenveen? Met jouw commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij klanten te overtuigen en verkoopdoelen te behalen.

Wat ga je doen?
Als telemarketeer ben je verantwoordelijk voor het telefonisch maken van afspraken. Je benadert hiervoor veelal HR-managers van werkgevers die je nieuwsgierig en enthousiast maakt om een afspraak in te plannen met onze accountmanagers. De HR-managers willen graag een aantrekkelijke werkgever zijn voor de medewerkers, vinden vaak vitaliteit belangrijk of willen de CO2 footprint verlagen, duurzaam beleid voeren, werk-privé balans optimaliseren. Onze diensten spelen hierop in en dat leggen wij graag vrijblijvend uit aan de werkgevers, bij voorkeur fysiek aan tafel maar online is dat uiteraard ook mogelijk. Het maken en inplannen van die afspraak is wat je leuk vindt en waar jij goed in bent.

Lijkt het je leuk om te werken in een informele werkomgeving bij een dynamische organisatie die volop in beweging is? Vind je het leuk om te werken met targets? Het is een nieuwe functie die voorheen extern werd uitgevoerd die we graag in huis willen brengen. Er is dus veel ruimte voor eigen initiatief. Solliciteer dan nu op de functie van telemarketeer!

Gevraagd

Gevraagde functie-eisen:
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Goed in staat de (latente) behoefte van de HR manager te identificeren en daarop in te spelen
  • Commercieel en resultaatgericht
  • Ervaring met telemarketing is een pre
  • Woonachtig in omgeving Heerenveen


Aanbod

Wat bieden wij:
  • Een uitdagende en dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is
  • Marktconform salaris met aantrekkelijke bonusregelingen
  • Uiteraard toegang tot FiscFree® waar je ieder jaar producten met belastingvoordeel kunt aanschaffen
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan de leasefietsregeling via NFP Fietslease
  • Werken in een gezellig en gemotiveerd team van collega's
Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een telemarketeer met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent resultaatgericht en hebt een sterk luisterend oor voor de wensen en behoeften van (potentiële) klanten. Je beschikt over een commerciële instelling. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Bij wie kom je te werken?
NFP Groep is een landelijke en groeiende organisatie die al meer dan 25 jaar marktleider is op het gebied van het aanbieden van secundaire arbeidsvoorwaarden. De afgelopen jaren zijn er (nieuwe) bedrijven en/of merken met een eigen DNA en gezicht bijgekomen. Al onze diensten kunnen 'solo' ingezet worden door werkgevers, maar zijn ook een goede aanvulling op elkaar. Onder NFP Groep vallen FiscFree®, Nationale Fiets Projecten, NFP Fietslease en Trappers. Met ruim 5.000 werkgevers als klant is NFP Groep niet alleen marktleider maar ook de grootste aanbieder van secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel in Nederland.

Solliciteren?
Herken je jezelf in het bovenstaande functieprofiel? Stuur dan je persoonlijke motivatie én CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in