+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Digital Marketing Manager Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

inzet.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Sta jij te popelen om je tanden te zetten in een rol waarbij je zowel hands-on als strategisch kunt schitteren in de wereld van digitale marketing? Deze innovatieve scale-up, gevestigd in het bruisende hart van Friesland, zoekt een Digital Marketing Manager die barst van de creatieve ideeën. Jouw inzet zal direct bijdragen aan grootschalige, maatschappelijke en duurzame groeidoelstellingen. Een unieke kans om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen! Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die Digital Marketing Manager, die het heerlijk vindt om zelf, maar vooral ook samen met het team, met de voeten in de klei te staan? Tegelijkertijd denk jij groots en strategisch en zit je boordevol ideeën? Wij gaan er vanuit dat jij klaar bent om jouw carrière naar nieuwe hoogten te stuwen bij deze innovatieve scale-up!
Onze opdrachtgever, gevestigd in het bruisende hart van Friesland, is op zoek naar die nieuwe collega, die via on-en offline marketing gaat bijdragen aan de ambitieuze groeidoelstellingen. Hun doel? Laten we zeggen dat het groots, maatschappelijk en duurzaam is, dat wil toch iedereen?

Gevraagd

Als Digital Marketing Manager geef jij leiding aan 3-4 collega’s van het marketing team en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van strategische marketing- en communicatieplannen. Naast jouw leidinggevende taken ben jij dé expert op het gebied van digital marketing. Met jouw kennis zet jij de optimale mix in van o.a. SEA, SEO en marketing automation. Jij krijgt een kick van het genereren van traffic, sales qualified leads en conversies. Als echte allrounder denk je breed en ontwikkel je online campagnes en cross selling acties.

Jij hebt een mooi gevulde rugzak met digital marketing ervaring. Als je dan ook nog eens leidinggevende ervaring of ambitie hebt, dan ben jij onze man of vrouw. Jij wil bouwen, groeien, een merk of een bedrijf op de kaart zetten. Kortom, jij past bij de drive die in deze bedrijfscultuur verankerd ligt. Je pakt de regie op jouw afdeling en dankzij de korte lijnen in dit bedrijf kun je snel knopen doorhakken.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt jou een uitdagende positie (32-40 uur) binnen een snelgroeiend bedrijf waarin je jezelf zowel professioneel als persoonlijk kunt ontwikkelen. In een mooi en nieuw kantoorpand werk je samen met ongeveer 16 collega’s. Heb je na je werk zin om te gaan sporten? Even de straat oversteken en met een flinke korting van de baas kun je los. Korting op tanken en je auto wassen? Allemaal geregeld, net als de overige prima voorwaarden.

Ben jij de creatieve en eagere marketing manager die wij zoeken? Dan spreken we jou graag.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in